Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž (†24) se u Slaného vyhýbal zvěři: Napálil to do stromu a zemřel!

Autor: VaB - 
10. srpna 2020
13:25

Tragicky skončila pondělní ranní nehoda osobního auta na Kladensku. Řidič se měl vyhýbat sražené zvěři na silnici. Narazil ale do stromu a na místě zemřel. 

Brzy ráno došlo u obce Pozdeň na Kladensku k nehodě osobáku. Ten měl narazit bočně do stromu. Na místo tak okamžitě vyjela záchranná služba, policie a hasiči. 

„V pondělí brzy ráno došlo k nehodě osobního automobilu Mercedes Benz, řidič ročník 1996 ze zatím nezjištěných příčin vyjel mimo komunikaci, kde narazil do stromu. Utrpěl zranění neslučitelná se životem. Nehodu nahlásila náhodně projíždějící svědkyně. Byla nařízená soudní pitva,“ potvrdila Blesku policejní mluvčí Michaela Nováková.

Muži již nebylo pomoci a na místě zemřel. Podle AKTU.cz se muž vyhýbal sražené zvěři na silnici, to ale mluvčí nepotvrdila. 

„Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Slaného, po příjezdu velitel udával, že na místě zasahuje policie a záchranná služba, potvrdil informace od ZZS, že se jedná o nehodu osobního automobilu, který narazil do stromu. Lékař následně konstatoval smrt, my jsme provedli základní úkony a místo jsme předali policii ČR," řekl mluvčí hasičů Jaroslav Gabriel. Následně na místo policie hasiče znovu přivolala, při odklízení havarovaného auta došlo k úniku provozních kapalin. 

lynx ( 13. srpna 2020 21:16 )

Stále se o tom mluví. Nevyhýbejte se zvěři! Téměř vždy to končí nárazem do stromu a smrtí. Lépe je prostě dupnout na brzdu a narazit, ať už leží nebo běží. I když, do losa se narážet nemá.

Julie1 ( 10. srpna 2020 16:25 )

Zase strom u cesty kolikátý už zbytečně zmařený lidský život. Stromy kolem cest je zatuchlý, nebezpečný přežitek z dob, kdy se lidé dopravovali na koních a dle rychlosti míjení stromů usuzovali na svou rychlost.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání