Veronika se nestyděla přiznat své problémy světu. A to i přesto, že zrovna pro herečku, pro níž je obličej součástí "výrobního nástroje", bývá jakákoli jeho nenadálá nedokonalost velmi nepříjemnou záležitostí. I když nemilou změnou by to jistě bylo i pro ženu, která se neživí prací ve světle reflektorů a byla po překonání puberty zvyklá na pěknou a kvalitní pleť.

Nutnou ovšem podotknout, že Veronika Arichteva se snaží i tuhle ne zcela vítanou součást jiného stavu brát s nadhledem. „Já s těmi svými pigmentovými skvrnami vypadám, jako kdybych si dala na ksicht několikrát tu aplikaci na ty pihy,“ okomentovala herečka svůj vzhled na jednom z videí v sekci instastories, které přidala na svůj instagramový profil. Přitom jsou zdokumentované případy, kdy citlivější povahy pigmentové skvrny vylekaly natolik, že u nich vyvolaly i depresivní stavy.

VIDEO: Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa! David Turek, Jan Jedlička

Dobrou zprávou nejen pro Veroniku Arichtevu, ale i ostatní nastávající maminky, ovšem budiž fakt, že chloasma – jak se těmto skvrnám odborně říká - s velkou pravděpodobností po porodu odezní a zmizí. Herečka, která nedávno prozradila, že na podzim přivede na svět chlapečka, je navíc založením pohodářka. Pročež se dál věnuje pořizování výbavičky. Úsměv z tváře si Veronika Arichteva nenechá jen tak něčím vzít.

VIDEO: Veronika Arichteva: V roce 2020 bysme mohli rozšířit rodinu!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva: V roce 2020 bysme mohli rozšířit rodinu! Pavlína Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
68 fotografií

Co vše potřebujete pro miminko čtěte ZDE >>>