Britský moderátor a producent Simon Cowell se velmi těžce zranil poté, co nešťastně spadl z elektrického kola. Podle dostupných informací musel v Los Angeles, kde tento britský rodák žije a kde také k oné nehodě došlo, podstoupit operaci. „Simon si zlomil záda na mnoha místech poté, co spadl z nového kola, které v sobotu testoval před svým domem v Malibu,“ potvrdil Cowellův mluvčí. Zároveň připustil, že onomu děsivému incidentu byli přítomni členové rodiny – se vší pravděpodobností jeho mladší syn Eric (6) a nevlastní syn Adam (14).

Vzhledem k urgentní povaze Cowellova zranění se operace konala okamžitě poté, co byl přijat do nemocnice, a trvala prakticky celou noc: dlouhých šest hodin. Chirurgický zákrok zahrnoval mimo jiné také umístění kovových opor do mužovy páteře. Po hrozivě znějící operaci by se však měl Cowell nacházet ve stabilizovaném stavu a i s ohledem na situaci se mu prý daří dobře. V nemocnici ovšem zůstává i nadále, na pozorování, a společnost mu zde dělá jeho životní partnerka Lauren Silvermanová (43).

VIDEO: Vystoupení v americké talentové show se zvrtlo

Video
Video se připravuje ...

Vystoupení v talentové show se zvrtlo YouTube

„Pokud si koupíte elektrické kolo, přečtěte si příručku ještě předtím, než na něm poprvé pojedete,“ vtipkoval známý porotce už v neděli večer na twitteru. Není pochyb o tom, že kvůli neobratnému pokusu zkrotit elektrokolo promešká začátek nejnovější řady zábavné pěvecké reality show America’s Got Talent, která startuje již od tohoto týdne.

Zástupci NBC, kde se onen populární pořad vysílá, uvedli, že v úterý a ve středu začnou živé přenosy bez Cowella. Nahradit ho ovšem nehodlají, a až bude schopen se do poroty vrátit, s radostí ho zase za pultem společně s modelkou Heidi Klumovou (47), komikem Howiem Mandelem (64) a herečkou Sofíou Vergaraovou (48) uvítají.

VIDEO: Osmá řada Česko Slovensko má talent: Podívejte se na ukázku!

Video
Video se připravuje ...

Osmá řada Česko Slovensko má talent: Podívejte se na ukázku! FTV Prima

Fotogalerie
22 fotografií