Rozvádějící se (nebo už konečně rozvedená?) dcera herečky Veroniky Žilkové (58) Agáta Prachařová si vyrazila s kamarádkami a dětmi na dámskou jízdu, která se z valné části odehrává ve vodních parcích či v bazénu. A podle toho také vypadají momentky, jaké bývalá manželka herce Jakuba Prachaře (36) láduje na své sociální sítě.

Dalo by se říct, že by měla být tmavovlasá kráska na kritiku a závist svých fanoušků (pokud se tedy fanoušky dají nazývat) už předem připravená, přece jen v minulosti schytala výsměch například za speciální postoj na špičkách, aby měla delší nožky, či takzvaný „duck face“ čili našpulené rty.

Přesto se však najdou tací, co si do sexy Agáty, které poslední dobou nevychází jeden vztah za druhým, rýpnou i kvůli selfíčkům s hlubokým výstřihem. „Já jako chápu, že jste teď neustále na lovu, ale opravdu se to tu muselo změnit na kozí příběh? Každá fotka a prsa venku…“ pohoršovala se nad nejnovějšími Agátinými příspěvky na internetu jedna dáma.

VIDEO: Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mně mladí kluci!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mně mladí kluci! David Turek, Aleš Brunclík

Jak je ale u Agáty, která má pusu pořádně prořízlou, dobrým zvykem, negativními komentáři se nenechala vyvést z rovnováhy. Naopak s přehledem vysvětlila, proč tak ráda předvádí svůj dekolt!

„Nejsem na lovu, mám uloveno. A kozy jsou ještě hratelný, takže tak,“ odpálkovala suverénně dotyčnou ženu. A má pravdu! Na to, že je už dvojnásobnou maminkou a dala život synkovi Kryšpínovi (9), jehož má s fotbalistou Mirkem Dopitou (36), a dcerce Mie (téměř 3), kterou má s výše zmiňovaným Jakubem, postavičku si udržuje naprosto parádní!

VIDEO: Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule se hrnou žhavé nabídky!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
70 fotografií