U téhle komedie bude pánům asi pořádně horko. Nejenže tři hlavní hrdinky v podání Mahuleny Bočanové (53), Jany Paulové (65) a Evy Vejmělkové (51) zosnují ženskou pomstu, ale dojde hlavně na sexy těla. 

Do role barmanky režisér obsadil blonďatou sexbombu Dominiku Myslivcovou. „Natáčení se mi líbilo, tým byl fajn, byla skvělá atmosféra a už se těším na další natáčení. Nebyla to pro mne první role,“ pochvaluje si.

VIDEO: Tvůrci filmové komedie Ženská pomsta představili trailer!

Video
Video se připravuje ...

Tvůrci filmové komedie Ženská pomsta představili trailer! Petarda Production

Od brunety k zrzce

Příležitost se předvést dostala i neméně atraktivní modelka Olexandra Mykoliuková, která jako sestřička po boku filmového urologa v podání Pavla Zedníčka (70) bude asistovat u zjevně choulostivého vyšetření Mirka Etlzera (55).

A kdyby snad pánové dávali přednost zrzkám, budou se moct pokochat sexy Terezkou Pufferovou, která si střihne choulostivou roli milenky herce Roberta Jaškówa. „Robert je velmi charismatický a osobitý muž, který má rozhodně své kouzlo. Hrálo se mi s ním výborně, jelikož je to profesionál, ale zároveň příjemný člověk,“ říká rusovlasá kráska. „I přes své herecké úspěchy Robert stále stojí nohama pevně na zemi. Navíc jsme se u natáčení hodně nasmáli i s celým štábem, protože některé scény byly opravdu komické.

VIDEO: „Párkrát“ jsem v životě miloval, prohlašuje Petr Kolář v nové písni k filmu „Ženská pomsta“.

Video
Video se připravuje ...

„Párkrát“ jsem v životě miloval, prohlašuje Petr Kolář v nové písni k filmu „Ženská pomsta“. 

Žhavou čtyřku doplní Slovenka Vlasta Mudríková (33), u našich sousedů považovaná za klenot slovenského folkloru, v roli sekretářky. Premiéra filmu bude v kinech od 9. září 2020.

Blondýnka Dominika Myslivcová

Modelka, youtuberka, influencerka, která má momentálně 260 tisíc sledujících na instagramu. V jedenácti letech založila svůj první blog a proslavila se videem Barbie Girl.

Dominika Myslivcová
Autor: archiv Ženská pomsta

Zrzka Terezka Pufferová

V roce 2017 se stala nejmladší rosničkou v pořadu ČT Dobré ráno. Jako jediná z těchto děvčat absolvovala konzervatoř, obor herectví a vídat ji můžeme pravidelně na prknech divadel Těšínského nebo Moravskoslezského v Ostravě. 

Tereza Pufferová
Autor: archiv Ženská pomsta

Blondýnka Vlasta Mudríková

Zástupkyně krasavic ze Slovenska, která je u našich sousedů považovaná za klenot slovenského folkloru. Studovala na Akademii múzických umění v Banské Bystrici a je především zpěvačkou hrající lidové skladby na heligonku.

Vlasta Mudríková
Autor: archiv Ženská pomsta

Bruneta Olexandra Mykoliuková

Rodačka z Ukrajiny, která v Praze žije už nějaký rok. Studuje vysokou školu marketingu a českou metropoli už považuje za svůj druhý domov. „Je to tu opravdu krásné. A ať si říká, kdo chce, co chce, i lidé jsou zde přátelští. Ale samozřejmě jim musíte dokázat, že nejste nějací nafoukanci bůhví odkud,“ dodala »dvojnice« hollywoodské hvězdy Angeliny Jolie (45).

Olexandra Mykoliuková
Autor: archiv Ženská pomsta

Fotogalerie
59 fotografií