Manželka prince Harryho (35) byla vždy v královské rodině posuzována daleko přísněji než choť následníka trůnu, prince Williama (38). A v plné míře se to ukázalo právě teď, v dobách (po)koronavirových, kdy se Kate Middletonová společně se svým mužem účastní mnoha charitativních akcí.

Na jedné z nich totiž vynesla nádherné bílé šaty značky Suzannah, jejichž cena se odhaduje na 3350 liber, tedy úctyhodných 97,5 tisíc českých korun. A všichni byli nadšení, jak ohromně jí to v nich slušelo - díky opasku vynikl její neskutečně štíhlý pas a světlá barva rozzářila jak její vlasy, tak i široký úsměv, který vrhala na pracovníky organizace Baby Basics, kam za královskou rodinu přinesla množství dárků pro sociálně slabší děti z britských rodin v nouzi.

Všímaví fanoušci anglické šlechty však poukázali na skutečnost, jaké kritice se před pár lety dostalo Meghan Markleové, když se v šatech od světoznámé značky Gucci, které stály „jenom“ 2500 liber, čili necelých 73 tisíc korun, objevila na obálce magazínu Vogue.

V tomto outfitu totiž, stejně jako Kate před několika málo dny, kdysi zamířila na charitativní akci. Konkrétně šlo o návštěvu Smart Works, kde byly zaměstnány znevýhodněné ženy. Místo toho, aby se u ní žaslo nad tím, jak v nich vypadá skvěle, psalo se jenom o tom, jaká je drzost obléct se takto honosně při setkání s dámami, které na rozdíl od ní neměly v životě tolik štěstí a na chleba si musejí vydělávat těžkou prací v továrnách.

VIDEO: Kate a Meghan na Wimbledonu

Na druhou stranu, zatímco Meghan, nepříliš známá hollywoodská herečka a „hvězda“ seriálu Kravaťáci, se objevovala prakticky na každé akci v novém outifu, co si kupovala za peníze daňových poplatníků, kdežto Kate, která by mohla dělat totéž, své šaty často při společenských událostech recykluje. Také tyto šaty už tmavovlasá vévodkyně z Cambridge několikrát vynesla – loni v nich byla například na Wimbledonu. Tehdy je však doplnila tmavým páskem a broží, a díky odlišným doplňkům vypadaly docela jinak.

VIDEO: Meghan Markle vs. Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? 

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

Fotogalerie
74 fotografií