Zpěvačka zvažuje, zda zapěje nějakou jeho hitovku anebo duet Neznámý pár, který pro něho a pro sebe v roce 1987 složila. Ten prý zatím vyhrává, i když by ho už musela bohužel zpívat sama.

„Naposledy jsem si s Karlem Neznámý pár zazpívala v lednu 2018 jako host jeho koncertu na vyprodaném Stadionu Ondreje Nepely v Bratislavě,“ svěřuje Marika Gombitová. „Po koncertě Karel přišel za mnou i se svou manželkou Ivanou do šatny a hezky jsme si popovídali a zavzpomínali. Bylo to naše poslední setkání...“ vzpomíná slovenská zpěvačka.

VIDEO: Marika Gombitová: Do »důchodu« se nechystám 

Video
Video se připravuje ...

Marika Gombitová: Do »důchodu« se nechystám TV JOJ

Slavíkův odchod prožívala velmi bolestně. Karel Gott byl výjimečný zpěvák i člověk. Jsem velmi smutná, že o něm už hovořím pouze v minulém čase. Karel mě v podstatě provázel celým mým životem, a i když tu už není, pro mě tu stále je a bude,“ řekla Blesku rezolutně zpěvačka.

Je tedy velmi potěšena, že patří mezi zpěváky, kteří byli osloveni, aby zazpívali na Poctě Karlu Gottovi, kterou 15. a 16. prosince pořádá Slavíkova manželkaIvana (44). Zprvu totiž došlo ke komunikační chybě a Marika žila v domnění, že ji Gottův tým v největší hale nechce. Nakonec se vše vysvětlilo.

VIDEO: První záběry z filmu KAREL: Neobvykle intimní pohled na Gotta

Video
Video se připravuje ...

První záběry z filmu KAREL: Neobvykle intimní pohled na Gotta Bontonfilm

Fotogalerie
56 fotografií