Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dvojnice Scarlett Johanssonové má trable: Modelce při sexu praskl zadek!

Autor: ran - 
12. srpna 2020
18:31

Dvojnici Scarlett Johanssonové se po operaci otevřela rána na pozadí. Měla totiž s přítelem sex jen tři dny po zákroku. Amanda Nicoleová si novou zadnici nechala udělat od slavných Terryho Dubrowa a Paula Nassifa, ti jí už další zákroky zatrhli. Ale existují i jiní chirurgové... Jsou sice méně slavní, zato jich je o dost víc. Vydrží modelka nutkání alespoň tentokrát?

Modelka Amanda Nicoleová (26) se snaží stylizovat do dvojnice americké herečky Scarlett Johanssonové. Je posedlá chirurgickými zákroky, nedávno si nechala obrovskými implantáty (ještě víc) zvětšit pozadí.

Neposlechla rady plastických chirurgů, kteří jí zákrok prováděli, a nevydržela pár dní bez pohybu – ani bez „pohybu“. Tři dny poté, co po „kosmetické“ úpravě slezla šťastná z operačního stolu, si dala dostaveníčko s partnerem a jala se s ním oddávat erotickým hrátkám. 

Uděláme to bezvadně, ale vydrž!

Nic nepomohlo, že ji operovali slavní specialisté Terry Dubrow a Paul Nassif, kteří jí řekli, jak se má chovat. Ani jejich profesionální práce nezabránila tomu, aby modelce při sexu nepopraskaly stehy. Vytvořila se jí v horní části inkriminovaného místa velká zející rána, přesně mezi gigantickými půlkami.

Nicole tak má s dalšími operacemi utrum, protože jí lékaři pokračovat v úpravách zadku nedoporučili. Otázka je, zda radám lékařů dopřeje sluchu alespoň teď, kdy už by se dalo předpokládat, že u ní – snad – jisté zmoudření nastalo. Je dost možné, že se vrhne na zběsilé pozměňování jiných částí těla, které ještě tolik zabrat nedostaly.   

oliiiii3 ( 12. srpna 2020 20:15 )

Patří ji to, když nemohla vydržet bez ***ní,jí měla prasknout celá, kráva

frantacizek ( 12. srpna 2020 20:01 )

no tak to může být problém..

Zobrazit celou diskusi