Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Agresivní stařík (74) brutálně napadl dvojici: Muže našli na zemi s vážným zraněním, ženě se podařilo utéct!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: ZZS Královehradeckého kraje)
Autor: jel - 
13. srpna 2020
10:07

Celý incident se odehrál ve středu večer ve Vysokém Mýtě v Pardubickém kraji. Proč senior na dvojici zaútočil, zatím není zcela jasné, policie však útočníka zadržela a celou věc prošetřuje. Útok byl tak surový, že oba napadení skončili v nemocnici, jednoho dokonce převážel vrtulník!

„Zadržený je čtyřiasedmdesátiletý muž, který ve svém domě napadl dvojici osob. Co útoku předcházelo, zatím prověřujeme,“ uvedla policejní mluvčí Eva Maturová, s tím, že bližší informace zatím nemůže sdělit, protože se celá událost teprve vyšetřuje.

Podle informací TN.cz je však napadenou dvojicí muž a žena, muž měl prý po napadení zůstat s vážnými zraněními ležet na místě, zatímco ženě se podařilo doběhnout pro pomoc. Těžce zraněnou oběť musel do nemocnice převézt vrtulník, což potvrdila mluvčí policie. „Obě napadené osoby byly převezeny do nemocnice, jedna letecky a druhá sanitkou,“ uvedla Maturová.

silen ( 13. srpna 2020 11:57 )

...a zase ten oblíbený policejní refrén "...bližší informace zatím nemůžeme sdělit, protože se celá událost teprve vyšetřuje..." Fráze stará, jak Ezopova teta! Co je na tom tak náročného, zeptat se dědka při zatýkání: "Proč jste je zbil?" A děda by řekl třeba: "Chtěli mi ukrást kolo!" A je to, není co řešit! Ne..., policie musí dlouze vyšetřovat, čekat na posudky psycho-znalců, jestli není schizoidní magor..., a pak, někdy za měsíc, když už to není aktuální, uvedou nějaký závěr, který už nikoho nezajímá... To je síla!!!

Tara-Tara ( 13. srpna 2020 11:44 )

a dědek bude teď popotahovaný za nepřiměřenou obranu, že

kralovna-vsech-mori ( 13. srpna 2020 10:46 )

Parchanti šli krást a děda jim dal zcela právem do držky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání