Zpěvačka se svými tanečnicemi má být hvězdou finálového večera Miss Slovensko, který se koná dnes 14. srpna a od 20:30 ho v přímém přenosu odvysílá TV JOJ. Jesli ale skutečně vystoupí, tak bez jedné z tanečnic. 

„Dnes byly pozitivně testovány dvě tanečnice, které mají vystupovat na živém přenosu Miss Slovensko 2020. Jedna tanečnice je od Dary Rolins, se kterou také přichází do styku na trénincích. Další tanečnice byla také v úzkém kontaktu na trénincích s více kolegyněmi, které mají vystupovat,“ napsal slovenský server Pluska.sk. 

„Kvůli zvýšené bezpečnosti nechala společnost LGM, která Miss Slovensko pořádá, během uplynulých dní testovat téměř 150 osob realizačního štábu, kteří měli nastoupit na místo konání přímého přenosu. Všem finalistkám i produkčnímu týmu vyšly testy negativní. Co se týče účinkujících, díky včasnému testování na covid-19, ještě před společnými zkouškami, se nám podařilo zachytit několik případů, které byly bohužel pozitivní. Na přímý přenos samozřejmě nenastoupí. Chceme všechny ujistit, že nikdo z těchto lidí nepřišel do přímého kontaktu ani s finalistkami Miss Slovensko, ani s lidmi, kteří na přímém přenosu pracují. Všechny společné zkoušky byly totiž naplánovány až po provedení jednotlivých testů,“ zareagovali organizátoři soutěže krásy, kteří až do poslední chvíle zvažovali, co se soutěží bude.

VIDEO: Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní.

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Z důvodu ochrany vašeho zdraví a prevence proti onemocnění covid-19 bohužel musíme oznámit, že Miss Slovensko se bude konat bez přítomnosti diváků v sále. Přímý přenos MISS SLOVENSKO odvysílá TV JOJ 14. 8. 2020 od 20:30. Prosím, podpořte naše finalistky. Srdečně děkuji. Michael Kováčik, ředitel soutěže.“

Je tedy jasné, že soutěž v televizi bude, ale doposud není jasné, kdo z účinkujících během večera vystoupí. Avizovaná byla Dara Rolins, rappeři Kali a Ego a moderátorem večera má být muzikant Marián Čekovský, který usedl do poroty poslední SuperStar.

„Testy jsme si museli udělat všichni, celý můj tým, takže samozřejmě i já. My jsme v pohodě, ale jedna z nás jde dnes na testy ještě jednou. Uvidíme... Mrzí nás to všechny, ale pravidla dnešní doby jsou jasné. Uvidíme, občas se stane, že se test v druhé fázi nepotvrdí. Tak či tak, já do Bratislavy určitě dorazím,“ slíbila zpěvačka. 

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií