Televize a organizátoři Miss Slovensko sice ještě ve čtvrtek počítali s přísnými opatřeními a do noci jednali, jak soutěž uchopit. Ale brzy ráno všem pozvaným přišla SMS od ředitele soutěže Michaela Kováčika.

„Z důvodu ochrany Vašeho zdraví a prevence proti onemocnění covid-19 Vám bohužel musíme oznámit, že Miss Slovensko se bude konat bez přítomnosti diváků v sále. Přímý přenos Miss Slovensko odvysílá TV JOJ 14. 8. 2020 od 20:30. Prosím, podpořte naše finalistky. Srdečně děkuji.“

VIDEO: Návrhář hvězd Michael Kováčik na Fashion Weeku: Jednou z modelek bude transsexuál!

Video
Video se připravuje ...

Návrhář hvězd Michael Kováčik na Fashion Weeku: Jednou z modelek bude transsexuál! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Je tedy jasné, že situaci kolem finálového večera nikdo nebere na lehkou váhu a všichni z toho mají vrásky na čele. Už to, že původně plánované finále mělo být v dubnu, ale kvůli vládou nařízené karanténě koronaviru se přesunulo na srpen. Už začátkem týdne organizátoři oznámili, že nebude afterparty, ale jen finálový večer se všemi přísnými opatřeními. Ale ani to nestačilo, protože se během 24 hodin před přenosem objevili pozitivně testovaní účinkující, mezi nimi i tanečnice Dary Rolins (47). 

K celé situaci se vyjádřila i televize JOJ, která přímý přenos odvysílá. „Soutěž MISS organizuje společnost LGM, s.r.o. TV JOJ galavečer odvysílá, v televizním štábu máme několik našich spolupracovníků, kteří byli na koronavirus testováni s negativním výsledkem. Po natočení programu půjdou všichni lidé z TV JOJ do povinné pětidenní karantény a pak je opět čekají testy,“ napsala Pluska.sk mluvčí televize Lucie Kulihová.      

Módní návrhář Michael Kováčik je ve funkci ředitele soutěže krásy první ročník a není to pro něj lehká situace. V Česku i na Slovensku je velmi žádaný u slavných žen, jako je manželka premiéra Monika Babišová, obléká Simonu Krainovou, Andreu Verešovou nebo tenistku Dominiku Cibulkovou

VIDEO: Návrhář Michael Kováčik: Z každé ženy udělá sexy dračici!

Video
Video se připravuje ...

Návrhář Michael Kováčik: Z každé ženy udělá sexy dračici! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
20 fotografií