Náznaky se objevují již pár týdnů, velký povyk na sociálních sítích Hana ztropila už před pár dny, když André navštívil striptýzový klub. „Vždycky jsem odsuzovala ženatého nebo zadaného chlapa, který šel do strip baru. Každý má na to svůj názor, pro mě je to ukázka absolutní neúcty k ženě!“ běsnila tehdy modelka a moderátorka.

„Celých šest let jsem měla jediné přání, aby tam nikdy nešel můj muž, celých šest let mi říkal, že to vnímá stejně. Bohužel některá přání jsou nadlidský úkol. Proto přestaňte snít o princi a raději přijměte realitu a život, jaký je,“ dodala s hořkostí.

VIDEO: Hana Reinders s odstupem: Pořád nevím, proč mě Nova vyhodila.

Video
Video se připravuje ...

Hana Reinders s odstupem: Pořád nevím, proč mě Nova vyhodila. David Turek, Jan Jedlička

Zřejmě to ale nebyl jediný problém... A teď krize zašla ještě dál. Hanka teď čím dál víc času tráví u maminky ve srubu. „Když jsem něco takového udělala, něco to znamená. Bylo toho na mě moc! Znamenalo to stop, dost. Určitě bych takhle nevybouchla jen kvůli tomu, že manžel byl ve strip baru. Věci se hromadí, jednou to všechno bouchne, a u mě to bouchlo v pátek. Kdyby to bylo jen o strip baru, tak bych tento krok jen tak neudělala. Je to táta mého dítěte,“ uvedla pro Super.cz Hanka, ale jaké spory mezi sebou s Andrém mají, už neupřesnila.

„Lidi nás měli jako bezproblémový pár. Já už jsem nechtěla hrát hru na instagramu, kde je všechno krásné. Nelituju toho. Věděla jsem, že tomu budu muset čelit, postavit se tomu. Nám to buď pomůže, nebo nás to úplně zabije. Pro nás oba je na prvním místě Andreásek a doufám, že to tak zůstane, ať se stane cokoli,“ dodala blondýnka s tím, že se prý neodstěhovala v pravém smyslu, jen je teď s rodiči častěji. „Než se doma dohadovat, je lepší to uklidnit,“ uvedla pro Extra.cz Hanka.

Její slova tedy dávají tušit, že pro ni je to velký zlom ve vztahu a manželství. Ovšem její muž zřejmě stále ještě doufá, že vše půjde vyžehlit a rodina se mu vrátí domů. Už nyní se totiž na instagramu pokoušel o nápravu a nafotil krásný pugét s jakýmsi dopisem... „Je těžké říct - omlouvám se,“ doplnil pak příspěvek anglickým textem z písničky. Těžko ale říct, jak moc „těžké“ bude zase pro jeho choť mu odpustit. To už ví asi jen oni dva.

VIDEO: André Reinders na místě, kde byste spíš čekali jeho manželku Hanku Mašlíkovou!

Video
Video se připravuje ...

André Reinders na místě, kde byste spíš čekali jeho manželku Hanku Mašlíkovou! Markéta Reinischová

Fotogalerie
88 fotografií