Společně se už delší dobu nikde neukázali, ale to v jejich případě nic neznamenalo. Každý si na sociální sítě dával většinou své pracovní věci a soukromí moc neodkrývali. V pátek potetovaný rapper Separ však všechny překvapil oznámením, že je s jejich vztahem s Tinou konec. 

Tina a já jsme spolu prožili nádherné životní období, během kterého jsme stihli zažít vše, co vystihuje věta 'v dobrém i ve zlém'. Viděli jsme spolu kus světa, vychovávali dvě nádherné děti, vybudovali společný domov.“

„Ale zažili jsme i velmi těžké chvíle, kdy jsme si sáhli na úplné dno, ne to finanční, spíš to psychické. Ale i to jsme zvládli. No, jak ubíhal čas, každý z nás se začal věnovat rozdílným tématům a věcem, začali jsme se vzdalovat,“ píše na sociální síti drsný muzikant.

VIDEO: Slovenskému rapperovi hrozí 10 let za mřížemi

Vždy pro nás byla rodina na prvním místě, ale témata, o kterých jsme si povídali, jsme začali vidět z různých úhlů a nenacházeli průnik. Proto jsme se po velmi těžké a ne jednoduché úvaze rozhodli, že dokud to jde v lásce a míru, necháme jeden druhého jít svou cestou. Navždy rodina, kterou spojuje nádherných sedm let a dvě dokonalé děti! Jen jsme se rozhodli nepokračovat dále jako pár. Nebylo to jednoduché rozhodnutí,“ snaží se Separ naznačit problémy, které je rozdělily.

Tina si už před časem zrušila instagram, takže můžeme jen doufat, že s jeho slovy souhlasí. Jak Tina zpívá společně s Rytmusem a Egem v jedné písni - Všechno má svůj konec... 

VIDEO: Práskač, rapper a odsouzený kriminálník Tekashi 6ix9ine: Skončil v nemocnici!

Video
Video se připravuje ...

Práskač, rapper a odsouzený kriminálník Tekashi 6ix9ine: Skončil v nemocnici! Instagram

Fotogalerie
30 fotografií