Konvalinková si po boku kolegy Martina Písaříka (41) vyzkoušela roli modelky a velmi jí to slušelo. „Dnešní den byl moc příjemný a těší mě, že se takové akce dělají. Všichni byli naprosto úžasní a velmi jim to slušelo,“ radovala se pro Aha! Naďa, která dokonce od vedení domova seniorů dostala stylovou roušku s konvalinkami!

Jinak během parních letních dní spíše odpočívala a trávila čas na chaloupce. Pomalu se tam připravuje na velkou divadelní výzvu, která ji čeká. V nejnovějším muzikálu Divadla Broadway Láska nebeská s hity Waldemara Matušky (†76) si totiž zahraje „babu fortelnou“.

VIDEO: Naďa Konvalinková prozradila, kdo se jí dabuje nejlíp a kdo nejhůř.

Video
Video se připravuje ...

Naďa Konvalinková prozradila, kdo se jí dabuje nejlíp a kdo nejhůř. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Hraji tam fortelnou správkyni budovy a jako jediná nemám sólový zpěv. Ve společných písních se ale ke kolegům samozřejmě připojím,“ prozradila o představení, které by mělo mít premiéru v únoru 2021.

Herečce už prý publikum pořádně chybělo, jelikož přišla nedobrovolná divadelní pauza kvůli pandemii koronaviru. Konvalinková je ale ráda, že si mohla odpočinout, a stejně tak má radost, že už se na prkna, která znamenají svět, zase vrátila v rámci hry Slaměný klobouk ve vinohradském divadle. 

VIDEO: Kaiserova exmanželka Konvalinková: Co prozradila o jeho nové lásce?

Video
Video se připravuje ...

Kaiserova exmanželka Konvalinková: Co prozradila o jeho nové lásce? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
30 fotografií