Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nebezpečné předjíždění protijedoucího zabilo matku, její syn (8) ve vážném stavu

Autor: VaB - 
16. srpna 2020
09:07

Střet osobáku s jeepem skončil tragicky! Jedna matka zemřela, další se společně se třemi dětmi zranila. Chlapce (8) transportoval do nemocnice vrtulník. 

Pro slovenské hasiče a záchranáře bylo sobotní ráno velmi tragické. U obce Ostrov u Piešťan došlo k nehodě dvou osobních aut. Řidička zeleného renaultu se snažila vyhnout protijedoucímu autu, které zrovna předjíždělo jeep. 

„V důsledku kolize došlo k čelnímu střetu s jeepem. Žena na sedadle spolujezdce utrpěla zranění, kterým na místě podlehla,“ informovala policie na facebooku. Zemřelá by prý zanedlouho oslavila čtyřicítku. 

V autě navíc cestovaly tři děti! „Podle předběžných informací je osmiletý syn zesnulé těžce zraněný. Děti řidičky, jedenáctiletý chlapec utrpěl vážná zranění a šestileté děvčátko by mělo být lehce zraněné. Jejich matka utrpěla vážná zranění," dodala policie.

K místu byl povolaný i vrtulník, který zraněného chlapce transportoval do nemocnice. Hasiči na místě následně provedli protipožární opatření a místo tragédie si převzali kriminalisté. 

 

Lucka470 ( 11. listopadu 2020 16:09 )

Je strašné, když se něco takového stane, a o to víc mě mrzí, že spousta lidí nezná pravidla předjíždění. Pro to bych sem ráda sdílela jeden článek, kde je to vše hezky vysvětleno a myslím, že by si to měl každý přečíst, ať je na silnicích co nejbezpečněji. http­s://ww­w.do­prav­nizna­ceni­.com/P­redjiz­deni-b5522.htm

.tg.bb ( 16. srpna 2020 11:41 )

Pokud jsou dvě auta v rodině, mladá matka s dětmi většinou jezdí v mnohem větší rachotině než mladý otec. Což nedává smysl. Mladé matky s dětmi by v současném provozu měly mít tank. Nehledám na jiném webu, ale tady je viník někdo úplně jiný než mladá matka v Renaultu.
I když nevylučuji, že mladá matka nebyla zcela zkušená v krizovém vyhýbání - oči sledují úsek před autem, druhé auto vnímat jen periferním viděním, obě ruce na volantu v pozici 9-3, noha nejdřív krátce na brzdě a pak na plynu.
Viníkem bude ten, kdo předjížděl Jeep s další matkou s dětmi. Nejspíš mladý otec spěchající za svou umírající starou matkou nebo k porodu.

josefvyskoc ( 16. srpna 2020 10:34 )

viníka (ne)humánně utratit!

bizon_pepa ( 16. srpna 2020 10:05 )

Zřejmě špatný překlad ze slovenštiny.
"Řidič zeleného Renaultu se snažila vyhnout protijedoucímu autu, které zrovna předjíždělo Jeep."

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání