Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Letní přešlapy hvězd podle Iny T.: Rozevlátá Frejová bez prádla i »kluk z ulice« Gránský!

/
  • Letní přešlapy hvězd podle Iny T.: Rozevlátá Frejová bez prádla i »kluk z ulice« Gránský!
    24. srpna 2020 ● 05:19

    Horké letní dny svádí nás všechny k tomu, abychom toho více odhalili a zbytečně se tak nepařili. Podobně to mají i celebrity, ovšem ne vždy se vydají správnou cestou. Jak jejich snahy hodnotí Ina T.? A koho nejvíc zkritizovala?

  • 1.

    Jak si udržet styl i v tropech

    Vysoké teploty horkého léta ovlivňují náš výběr outfitů, ale k módní kreativitě rozhodně nepodněcují. Volba často padá na jednoduché kousky, zahalující to nejnutnější ve víře, že nám snad bude komfortněji. Přitom lze tropy zvládnout i noblesně a stylově.

    Pánové, kteří se promenádují ulicemi bez trika, a dámy v mini kraťáskách plně odhalujících pozadí jsou zlým snem všech, již mají špetku vkusu. Obojí je v pořádku na pláži, ale ve městě jde o vrcholné buranství. Co se týče tropů svírajících česká města, jsme na tom všichni stejně. Řešení nesouvisí s odhalováním těla, ale ve výběru vhodných přírodních materiálů a střihů.

    V létě se zaměřte na látky, které dobře sají pot, odvádějí teplo a příjemně chladí:

    -          Len

    -          Bavlna

    -          Hedvábí

    -          Látky z bambusu a konopí

    -          Chambray

    Obloukem se vyhněte těmto materiálům:

    -          Samet

    -          Manšestr

    -          Polyester

    -          Nylon

    -          Akryl

    Střihy pro dámy:

    Nejlépe vám bude ve volnějším oblečení, které je vzdušné. Nic upnutého a přímo na tělo. V takovém oblečení se budete jen nepříjemně potit. Užijte si pohodlné maxi šaty, široké hedvábné palazzo kalhoty a boho halenky. Žabky noste k bazénu, ne do města. Raději nasaďte sandály nebo mules. Konečně se vrhněte na klobouky, které vám poskytnou příjemný stín i cool vzhled.

    Střihy pro pány:

    Užijte si nošení nesmírně pohodlných lněných košil a šortek. Noste světlejší barvy. Černou přes parné dny vynechejte. Obouvejte naboso pohodlné loafers nebo boat shoes. Na ponožky v sandálech a nevkusné roztrhané šortky rozhodně zapomeňte.

    Tisková konference k 25. letům televize Prima - Sandra Parmová
    Autor: Blesk:Martin Hykl

  • 2.

    Agáta Prachařová: 3 -, Lolita v outu

    Komplety, kdy má vrchní i spodní část stejný design, jsou skvělou letní volbou. Zejména v případě, kdy marně stojíte před skříní a nevíte, jak co nakombinovat. Top odhalující ramena a dlouhá sukně nejsou v základu špatné kousky, ale pozbývají potřebnou kvalitu materiálu i zpracování.

    Nepovedený styling v podobě příliš elegantní kabelky a stylově nevhodných hodinek celku nepomáhá. Módní omyl navíc pečetí účes, který je z mého pohledu pro ženu od určitého věku nemístný. Holčičkovské copy zavání snahou o lolita styl, což je v pětatřiceti letech Agáty Prachařové více než pasé.

    Agáta Prachařová
    Autor: Martin Hykl, archiv

  • 3.

    Lucie Vondráčková:4, Jako v pytli

    Na křest svého videoklipu zvolila zpěvačka elegantní bílé šaty se stříbrným potiskem od dvorní návrhářky Dominiky Sedláčkové. Střih nepatří k nejpovedenějším. Nerovnoměrné podkasání horní části přidává zbytečný objem. Místo aby hedvábné, jistě příjemně chladivé šaty vypadaly luxusně, jeví se jako neforemný pytel. Nešťastné je také rušivé spuštění cípu látky od nevzhledného stojáčku.

    Tělové lodičky by byly v pořádku, ovšem v lakovaném provedení. Semišové, které Vondráčková obula, se nehodí k materiálu ani stylu šatů. Navíc by nutně potřebovaly vyčistit. Flitrové psaníčko bude příště také lepší nechat doma. 

    Lucie Vondráčková
    Autor: profimedia.cz

  • 4.

    Radka Rosická: 1, Takto ano

    Čerstvá posila sportovní redakce CNN Prima News dorazila na tiskovou konferenci v elegantních vzorovaných maxi šatech s hlubokým, pohledy přitahujícím výstřihem a odhalenými zády. Střih nechá perfektně vyznít její štíhlou postavu i efektní propojení romantiky a střihového purismu.

    Hedvábné šaty v délce až na zem jsou díky chladivému účinku skvělou volbou právě v parných dnech. Radka Rosická (za svobodna Kocurová) je správně doplnila kabelkou na řetízku a jemným šperkem ve výstřihu. Bezchybná volba.

    Radka Kocurová
    Autor: profimedia.cz

  • 5.

    Eva Perkausová: 3-, Rozpačitá volba

    Krásná, teprve šestadvacetiletá moderátorka se obléká ve dvou extrémech. Buď jako na potencionální milionáře číhající sexbomba, nebo jako stará mladá. Druhou variantu zvolila na primácký večírek, kam dorazila ve fádních kanárkově žlutých šatech, které zvonovým střihem rukávů a průstřihy na ramenou rozšiřují už tak dost objemnou horní část těla. Ta kvůli nim působí značně disproporčně. Nehodící se pudrově růžové psaníčko s hroty pel luxusu nedodají, stejně jako vysoké korkové platformy za zenitem. Místo nich by lépe vyzněly subtilnější lodičky či stylově vhodné baleríny.

    Eva Perkausová
    Autor: profimedia.cz

  • 6.

    Kristýna Frejová: 5, Problematická absence prádla

    Mejdan, jenž každý rok díky silnému přísunu alkoholu a horkému počasí zažehne nejednu bulvární kauzu, nezklamal ani letos. Na party po primácké tiskovce totiž dorazila i nonkonformní herečka, která dala průchod svému temperamentu a rozjela divoký, zřejmě notnou dávkou alkoholu podpořený tanec se svým seriálovým kolegou Davidem Gránským.

    Jako outfit zvolila Frejová basicové bavlněné šaty s kšandami, suplujícími klasická ramínka. Na rodinnou grilovačku na zahradě by byly v pořádku. Na party plnou fotografů je to ale příliš domácky působící model. I kvůli absenci prádla, které je nejen v jejím věku diskutabilní. Noblesa nemusí být každému vlastní. Je samozřejmě nutné ctít svůj naturel, ale zároveň zohlednit místo, kde své živelnosti necháváme průchod. Soukromá nepracovní akce bez svědků by byla pro tento model příhodnější. 

    Kristýna Frejová tančila jako o život!
    Autor: Kundrát, Machan, Pátek, Hykl

  • 7.

    David Gránský: 4-, Nesoudný styl ulice

    Triko s obřím potiskem, červený károvaný bomber, tmavé džínové šortky a bílé tenisky. Ležérní outfit, jejž herec oblékl na představení videoklipu Lucie Vondráčkové, který zároveň křtil, působil bohužel více než nevhodně. Zvlášť vedle elegantně oblečené zpěvačky. Očekávala bych, že David bude mít v šatníku alespoň jeden letní oblek, který bude moct na podobných událostech předvést. Místo elegantního muže tak na křest dorazil nevhodně oblečený kluk.

    David Gránský
    Autor: profimedia

  • 8.

    Dominika Myslivcová: 3, Umírněná ale nudící

    Pudrově žlutý, ramena odhalující overal svojí barevností blogerce, která bývá přirovnávána k panence Barbie, nesvědčí. Vzhledem k podobnému odstínu vlasů Myslivcové totiž celek působí mdle a nezajímavě. Samotný střih je délkou též problematický, protože už tak malou nositelku opticky ještě více zmenšuje a zbytečně rozšiřuje. Páskové jehlové sandály jsou ke casual vyletněnému outfitu příliš elegantní stejně jako Fendi kabelka na řetízku. Obojí vypovídá o tíhnutí nositelky k přepychovému sortimentu módy, byť často kombinovaném na hranici kýče.

    Dominika Myslivcová
    Autor: profimedia.cz

  • 9.

    Elis Mraz:5, Mišmaš nahodilosti

    Zpěvačka se v showbyznysu pohybuje od 15 let, přesto se nejenže nepoučila ze svých módních chyb, ale vytváří další. Důkazem je zoufale zběsilé mixování nesourodých, k sobě se nehodících kousků u nejnovějšího outfitu, který musel být k horku daného dne navíc dost nekomfortní.

    Černé, těsně pod zadek sahající šaty, s širokou sukní a krajkou podšitým průstřihem jsou těžce out. Stejně jako silonky s imitací nadkolenek. Vyšívaná džínová bunda by prošla, kdyby nebyla nakombinovaná s dalšími nesmysly. Třeba na rameně zavěšenou rudou tornou, retro objemným účesem s puntíkatým šátkem a nemožnými okopanými teniskami. Jestli má zpěvačka slabost pro retro, ať ho následuje. Ale celek musí mít koncepci, kvalitu a smysl. Ani jedno zatím nezvládá.

    Elis Mraz
    Autor: profimedia.cz

  • 10.

    Míša Tomešová: 3-, Z divadelního fundusu

    Flamencem inspirovaný oranžový komplet složený ze zavinovací halenky s objemnými rukávy a volánové, pod kolena dlouhé sukně je v základu dobrý. Sporné je ale urputné ladění účesu, doplňků a stylingu Tomešové do stylu španělské tanečnice, což z civilního outfitu vytváří nesmyslný kostým. Na maškarní v pořádku, kamkoliv jinam přešlap.

    Míša Tomešová
    Autor: profimedia.cz

  • 11.

    Petr Kotvald: 5, Stále mlád a stále nevkusný

    Zpěvák, kdysi tvořící známé duo s Hložkem, neprojevuje příliš vkusu v hudbě ani v módě. Jeho kostýmy z koncertů a videoklipů jsou bizarní a civilní outfity na tom nejsou o moc lépe.

    Svetr s lodičkovým výstřihem a stříbrnými proužky, jenž nejspíš pochází ze skříně jeho manželky, je nesvéprávným pochybením, devalvujícím jeho postavu a rozšiřující krk. Zbavit by se měl Kotvald i nemožných potrhaných šortek, ve kterých se snaží navodit dojem mladistvosti. Což je kontraproduktivní, protože v jednašedesáti letech vypadá zpěvák skvěle a jeho snaha o originalitu a trendovost ho jen shazuje.

    Petr Kotvald
    Autor: profimedia.cz

    Fotogalerie
    88 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 18

ahojky: Šmarjááá...ta Frejová byla vždycky strašně ošklivá ženská (jako její táta), ale teď už je z ní odpornej, škaredej chlap...fuj tajxl

(30. 08. 2020 13:47)

borka30: Nelíbí se mi chování Frejové. Chová se jak smyslů zbavená, nesympatická a nepěkná. Její maminka byla hezká a inteligentní žena.

(26. 08. 2020 23:34)

Giti: Mám ráda Inu T, vím, že rozumí tomu co říká. I když její fotka s černým rolákem a béžovou čepicí je děsná. Nebarevná, nijaká, nic nevypovídající. Komentovat oblečení lidí v tomhle článku musela být velká nuda. Mám jednu připomínku,týká se herečky Frejové. Hodnotit absenci spodního prádla upozorněním na věk je minimálně neobratné, málo elegantní a i vulgární.

(25. 08. 2020 13:22)

illenne: Mně se oblečení Lucie Vondráčkové líbí, takové šaty bych také brala, náhodou v nich vypadá hezky. Zato Agáta, to je průšvih. Oblečení hrůz a a ani ty copánky jí na půvabu nepřidaly . Nikdy jsem ji nevnímala ani jako modelku.

(24. 08. 2020 16:08)

lsdmh: Ina T. hodnotí skve­le..­..zb­ožňo­vala som hodnotenia Františky na blesku a tieto sú tiež super.....pani frejová naozaj asi stratila súdnosť....v jej veku nevhodná prezentácia na verejnosti...

(24. 08. 2020 12:57)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy