Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Rodiče nechali chlapečka (†3) umřít v rozpáleném autě: Vzpomněli si na něj po 15 hodinách

Autor: jžk - 
17. srpna 2020
12:27

Malý Bentley Fowler (†3) byl ponechán napospas osudu v rozpáleném autě neuvěřitelných 15 hodin! Jeho matka Brandi Burksová (21) a její partner Dakota Fowler (20) ho tam zapomněli poté, co se vrátili o půlnoci domů.

Předpokládá se, že partneři z městečka Hodges v Alabamě šli v noci spát a na chlapce si vzpomněli až 15 hodin po příjezdu domů. Krátce po probuzení následujícího odpoledne zjistili, že tříletý Bentley nereaguje. Když ho nalezli bez známek života v autě, volali okamžitě 911, po příjezdu záchranářů byl však prohlášen za mrtvého.

Ten den vystoupaly venkovní teploty na 36,6°C, vyšetřovatelé proto věří, že se chlapeček uškvařil v autě zaživa. „Otec a matka Bentleyho uvedli několik faktů, která vyšetřovatele dovedla k závěru, že batole možná zapomněli ve vozidle, když se vrátili domů ve 23:30 noc předtím,“ uvedl místní šerif Shannon Oliver.

Pro zpravodaj Times Daily uvedl, že věří, že Bentley Fowler zemřel v důsledku zanedbání jeho rodičů. Prozradil také, že Fowler s Burksovou se původně snažili vyšetřovatelům lhát a tvrdili, že dítě uložili po příchodu domů do postele. Oba byli obviněni ze zabití a jsou drženi ve vazbě, kde čekají na soudní proces.

kralovna-vsech-mori ( 17. srpna 2020 13:45 )

Hele, Blesku, už to píšete potřetí.

Lubomír Babáček ( 17. srpna 2020 13:13 )

Pro tyto a podobné případy nemám pochopení. Je to o hodně, ale opravdu hodně o hloupých lidech a to je pro jejich děti život v neustálém nebezpečí a většinou
s fatálním osudem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání