Zpěvačka Ewa Farna si je vědoma svých nedokonalostí a už několik let na ně s nadhledem upozorňuje, třeba písničkou Mám boky jako skříň. Případně zveřejní fotky, kde nevypadá nejlépe. Pro většinu fanoušků je to povzbuzení, protože i jejich oblíbená star leckdy nemá své dny a nevypadá vždy jako ze žurnálu. 

„Když procházím fotky od fanklubu, přemýšlím, jestli mě fakt mají rádi,“ napsala k fotkám z pódia Farna. Fanoušci Ewu zachytili při jejím řádění během koncertu, takže se leckdy pitvoří a šklebí. 

Jak už bylo zmíněno, většina se tomu zasmála. Ale najdou se i tací, kteří mají se vším neustále problém a pletou si hrušky s jabkama. Jako třeba tahle slečna: „Mají tě rádi, ale musíš vědět, že Poláci hodně lidem ublížili, já snad nikoho neznám, kdo je má rád,“ vložila se do diskuze jedna ze sledujících. 

VIDEO: Ewa Farna poprvé na módní přehlídce: Jsem pyšná na svůj styl!

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna poprvé na módní přehlídce: Jsem pyšná na svůj styl! David Turek, Aleš Brunclík

Netrvalo dlouho a Ewa se ozvala: „Prosím? Pardon, ale netuším, o čem mluvíte, jak se to má k věci? A navíc to je dost zlé a předujaté, nemyslíte?“ Vzhledem k tomu, že zpěvačka pocházející z Třince písničky zpívá v češtině a polštině a u našich sousedů je stejně slavná jako v Česku, není divu, že ji kopnutí do Polska sakra naštvalo. 

VIDEO: Poslechněte si koncert Ewy Farne:

Fotogalerie
29 fotografií