Jedna z tváří a především těl značky Victoria’s Secret Izabel Goulartová si momentálně užívá letní dovolené. Se svým snoubencem, fotbalistou Kevinem Trappem (30) vyrazili na oblíbené místo VIP osobností a boháčů na řecký ostrov Mykonos. A aby se v luxusním resortu nenudili, zpestřuje si tahle na první pohled krásná dvojice pobyt, jak se dá.

Jak už jsme na to od vzniku sociálních sítí zvyklí, i rodačka z brazilského Sao Paula se rozhodla dokumentovat na telefon všechno, co může. Ať se je na instagramu čím pochlubit! Kdo neukázal, jak se měl na dovolené dobře, jako by na ní snad ani nebyl. To, že je kvůli zdařilé fotce ochotna k ledasčemu, Izabel předvedla, když si oděna jen do titěrných plavek dřepla na vyvýšenou střechu resortu a s koleny široko od sebe hurá na lov parádního snímku.

Na vystavování svého dietami a cvičením pěstěného těla je modelka zkrátka zvyklá. Vždyť je jedním z „andílků“ legendární značky spodního prádla a plavek. Takže stud se u Izabel, vypadá to, nedostavil. A navíc na Mykonosu je pod horkým sluncem pořádné horko, tak nač se zatěžovat zbytečným zahalováním. Schválně jestli se najdou instagramové pokračovatelky, které se na sociální síti budou zvěčňovat právě v Izabelině či podobné póze.

VIDEO: I kolegyně Izabel Goulartové modelka Martha Huntová to umí rozjet na pláži. 

Video
Video se připravuje ...

Modelka Martha Hunt youtube/Victoria¨s secret/BPŽ

Fotogalerie
34 fotografií