Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

6 znamení, která upadají do toxických vztahů

/
  • Majtnictví, posedlost, pronásledování... komu hrozí?
    Majtnictví, posedlost, pronásledování... komu hrozí? (Shutterstock.com)
    17. srpna 2020 ● 14:24

    Žádné znamení není předurčené k tomu, aby mělo jen nešťastné vztahy, ale je dobé vědět co může hrozit, když se láska vymkne z kloubů.

  • 1.

    1. Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Býk nechce být sám.  Může být nezávislý individualista, ale samota mu nesvědčí  Je pak nervozní a nespokojený. Ne vždycky má vztah na celý život ale snaží se a podobně jako vlci věnuje svou lásku a oddanost tomu jedinému, kterého si vybral.  Tato osoba se stává důvodem k životu; neradi se od milovaných osob jakkoliv vzdalují. Svého partnera by měli nejraději s sebou všude.

  • 2.

    2. Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    U Lvů se zdá, že nemohou být okouzleni ničím jiným, než odrazem v zrcadle, ale není to pravda. Lvi jsou totiž v lásce majetničtí, vyžadují loayalitu a pozornost. V partnerství jsou žárliví, nechtějí ,  aby jejich partner věnoval pozornost čemukoli jinému, než jim.  Partnera kontrolují a pokud věci naberou špatný směr, jsou podezřívaví a snadno  se stane, že vztah pohltil tělo a duši v paranoii a posedlosti.

  • 3.

    3. Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vodnář zpravidla nemá vztahy, které ho úplně pohltí, ale když ano, je to obvykle důsledek posedlosti.  Vodnáři milují výjimečnost a tajemství  a pokud usoudí, že jejich partner je ten pravý, rádi ho vidí jako orákulum.  Jakmile tuto osobu přijmou do svého vztahu, stane se jeho smyslem. Nejsou žádní přátelé ani jejich rodinní setkání; existuje jen posedlost.

  • 4.

    4. Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Do patologických vztahů upadají i Střelci. Protože jsou to zrozenci dobrodružného znamení,  rádi se toulají, ale mohou být závislí na přítomnosti partnera.  Když se od něj vzdálí, obvykle nakonec vyděsí a telefonují několikrát, jen aby se ujistili, že, je stále naživu a schopen přežít, než se k němu jeho Střelec  vrátí. Že mají problém si většinou neuvědomují.

  • 5.

    5. Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Blíženci mají zájem o vztahy, ve kterých mohou měnit svého partnera. Hledají zraněné lidi, kteří jsou kteří  mají potřebu péče a jsou zmatení, ochotně potom přijímají myšlenky Blíženců. Blíženci se nezajímají o rovnoprávný vztah - chtějí služebníka, závislého, někoho, kdo se na ně spolehne při všech rozhodnutích, která je třeba udělat. Blíženec, který se takhle chová, zpravidla sám prošel traumatem, se kterým se tímhle toxickým způsobem vyrovnává.

  • 6.

    6. Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Panny jsou obvykle zodpovědné a výkonné, ale jejich vztah se může stát patologickým, pokud si  chtějí ulevit a využívají k tomu partnera.  V osobním vztahu se vzdávají práva na rozhodování, a nechají se opečovávat, nutí partnera, aby jim byl ve všem k ruce. Nemají zájem o přátele a nedovolují je ani partnerovi.  Dostat se z takového vztahu s Pannou je velice složité.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz