Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Umírající matka (†31) před smrtí udala vraha svých tří malých dětí: Upálil je jejich vlastní otec!

Hannah Clarkeová (†31) se svými dětmi a vrahem
Hannah Clarkeová (†31) se svými dětmi a vrahem  (Autor: Reprofoto Channel 9)
Autor: shp - 
19. srpna 2020
16:05

Tento smutný příběh v sobě nese prvky thrilleru i hororu. Přesto se odehrál ve skutečném životě. Maminka Hannah Clarke (†31) z australského Brisbane utrpěla popáleniny na 97 % svého těla a byla svědkem toho, jak umírají její děti. Před svou smrtí ale řekla z nemocničního lůžka policii, kdo jim tuto hrůzu udělal.

Rowan Baxter přepadl svou rodinu, kterou ohavně týral, 19. února. Svou manželku a děti Aaliyah (†6), Laianah (†4) a Treye (†3) v autě polil benzinem a škrtl zápalkou. Potomci páru zemřeli hned. Hannah pak skončila v nemocnici s děsivými popáleninami.

Despotický manžel se pak bodl do srdce. Pokus o sebevraždu byl úspěšný, takže se nikdy nemusel zodpovídat ze svých činů. Svědci viděli, jak Hannah vyskočila z hořícího vozidla, které olizovaly plameny, a křičela: „Vylil na mě benzin.

Zachovala se jako hrdinka

Soused se jí snažil pomoci. Žena však po převozu do nemocnice zemřela. Nyní ale vyšla najevo nová skutečnost. Ještě předtím, než vydechla naposledy, byla schopná podat tři výpovědi policii o tom, kdo je jejím vrahem. Zachovala se jako hrdinka.

Vydržela všechnu to bolest, aby všichni věděli, co Baxter udělal. Její bratr Nat řekl pro 7 News: „Do své poslední minuty udělala vše, co mohla, aby se ujistila, že zaplatí za to, co udělal a že všichni budou vědět, co udělal. Nemůžu se s tím smířit.“

Bratr: Bál jsem se ji chytit za ruku

Nat se v posledních chvílích bál sestry dotknout. „Máma mi řekla, ať ji držím za ruku, ale nedokázal jsem to. Nějak jsem si myslel, že když se jí dotknu, ublíží jí to. Hloupé, že? Ale prostě jsem jí nechtěl ještě víc ublížit,“ uzavřel bratr, který je na Hannah velmi pyšný.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání