Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pohřešovanou maminku našli umučenou k smrti: Vrah jí vytrhl všechny zuby a skalpoval ji

Autor: jel - 
18. srpna 2020
13:21

Lizbeth Floresová (†23) zmizela devátého srpna. Zmizení nahlásila její máma, María Rubioová, která policii řekla, že dcera odjela z města Brownsville v Texasu, kde žije. Údajně se vydala za přítelem do Mexika a domů se měla vrátit ještě tentýž den večer.

Když se její dcera nevrátila domů do následujícího dne, María ohlásila zmizení. Tělo zavražděné Lizbeth, která byla maminkou dvou dětí, našla mexická policie hned druhý den. Zemřela po úderu do hlavy, zřejmě se uhodila o skálu, pod níž byla nalezena. Místní kriminalisté také uvedli, že nebohé mrtvé ženě byla odstraněna část pokožky hlavy a všechny zuby.

„Když ztratíte dítě, je to jako by vám někdo vyrval srdce z těla,“ řekla nešťastná María pro Telemundo. „Jsem zdrcená z toho, co jí udělali, jak ji tam nechali. Bolí mě, když si uvědomím, jaké utrpení musela cítit,“ dodala.

Lizbethino tělo bude přepraveno zpět do Spojených států k matce, aby jej mohla pohřbít. Zatím nebyl v případu nikdo zatčen, ale podle jedné z místních televizí případ převezme FBI, protože zemřela občanka USA.

 

j_dc_cv ( 23. srpna 2020 08:58 )

Měl bys navštívit odborného lékaře.

j_dc_cv ( 23. srpna 2020 08:49 )

Pěkně ses tady vyzvracel, ale já v článku čtu, že to bylo v Mexiku.

kakamilek ( 18. srpna 2020 21:04 )

Ejakuovals?

krasomila ( 18. srpna 2020 20:02 )

Jako že kdyby byla vdaná, tak by to tak nebolelo? Ostatně tam, myslím, nebylo nic o tom, že nebyla vdaná. Třeba ji takhle zrychtoval zrovna manža. Ale manželé své ženy přece nezabíjejí, že?

Ruda_uderka ( 18. srpna 2020 18:12 )

Na toto se mohou těšit pravičáci a všichni, kteří nám nebudou nahlas fandit.
Čest práci!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání