Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Záhadná smrt krásné DJky (†43): Její pohřešovaný syn (4) byl po nehodě naživu, říká svědek

Autor: shp - 
19. srpna 2020
06:05

Zapeklitý případ smrti italské hardstyle DJky Express Viviany, občanským jménem Viviany Parisi (†43), je stále zamotanější. Svědek její nehody prohlásil, že po ní byl její (stále pohřešovaný) syn Gioele (4) naživu a v pořádku. Kde se nyní nachází, je nejasné. Hudebnice byla nalezena mrtvá pět dní poté, co zmizela.

Viviana měla v pondělí 3. srpna autonehodu na dálnici A20. V tunelu se její Opel Corsa srazil s dodávkou. Žena poté i se svým synem z místa nehody zmizela. Její tělo bylo nalezeno v sobotu pod stožárem u srázu. I když příčina smrti nebyla dosud stanovena, neslo na sobě její tělo známky dvou typů zranění.

Jedna vypadala na pád, ta druhá na ohlodání zvěří. Jenže ta mohla způsobit zvířata až po její smrti. Všichni se ptají, zda Viviana skočila vstříc smrti ze svahu, a podle webu Corriere Della Sera jde o nejpravděpodobnější příčinu její smrti. Policejní vyšetřování ale nevylučuje kromě sebevraždy ani vraždu nebo nehodu.

Manžel má solidní alibi

Z její smrti však nikdo podezřelý není. Truchlící manžel a taktéž slavný hardstyle DJ Daniele Mondello (45) má podle právníka rodiny solidní alibi. V případu nyní nastal nečekaný posun, když se ozval policii svědek autonehody Viviany. Podle strážců zákona jde o důvěryhodného člověka, který pomáhá při vyšetřování zapeklitého případu.

Gioele byl naživu a v náručí matky bez viditelného zranění,“ prohlásil svědek. Podle něj odcházela Viviana z místa nehody velmi rychle, ale neběžela. Navíc podle něj syna držela ochranitelsky a rozhodně ne tak, že by mu chtěla jakkoliv ublížit. Kde se chlapec nyní nachází, není jasné. Pátrání po něm nebylo dosud úspěšné.

Otec prosí o pomoc s pátráním

Malé dítě není nikde k nalezení a s přibývajícími dny klesá naděje, že se ho podaří najít živé a zdravé. Pátrání však nadále pokračuje. Zapojil se do něj i zoufalý otec Daniele Mondello, který na facebooku vyzval nejenom své přátele a blízké, ale i italské fanoušky hardstylu, aby mu pomohli s pátráním po synáčkovi.

Zvu všechny, kteří se chtějí připojit k pátrání po mém synovi Gioelemu, aby se dostavili ve středu 19. srpna v koordinačním centru na čerpací stanici v Caronii. Budeme tam kolem 7:30. Doporučujeme vzít si na sebe vhodné oblečení. Kalhoty s dlouhými nohavicemi a košile s dlouhými rukávy. Vezměte si čepice a vodu k pití společně s náhradním oblečením. Děkuji,“ uvedl.

Viviana na tom byla psychicky špatně

Snad se chlapce podaří najít. Daniele už jednu citelnou ztrátu nyní prožil. Viviana měla podle svého okolí v poslední době psychické problémy. Prý měla záchvaty a ječela jak pominutá dlouhé minuty. Sousedé do jejího domu dokonce dvakrát přivolali policii. Na jejím stavu se podle bližních také podepsala pandemie koronaviru, která si v Itálii vyžádala přes 35 tisíc mrtvých.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání