U obce Stádlec na Táborsku měl Vojta Kotek koncem července vážnou nehodu, když předjížděl před ním jedoucí traktor, který náhle začal odbočovat, a překazil tak herci manévr, který se následně vymkl jeho kontrole. V důsledku nešťastných okolností musel Kotek motorku za jízdy takzvaně položit, avšak bez vážného zranění se jeho pohotová reakce přesto neobešla. Vrtulníkem záchranné služby byl převezen na JIP českobudějovické nemocnice, kde strávil první těžké týdny po nehodě.

VIDEO: Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury!

Video
Video se připravuje ...

Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury! Blesk TV

Dnes už je ale v domácím léčení, a jak to podle exkluzivních fotografií Blesku vypadá, Kotek se zdárně uzdravuje. Zranění v oblasti hrudníku a páteře je však běh na dlouho trať, proto nešlo pod modrou košilí a na černém triku přehlédnout bílý korzet, který musí nosit v rámci co nejzdařilejší rekonvalescence.

Avšak vzhledem k tomu, že se herec vydal ze svého domu ověšen taškami, bolestmi snad nyní, zdá se, už tolik netrpí a nebýt korzetu, nikdo by nepoznal, že se jen před několika týdny bála rodina i fanoušci o jeho mladý život.

VIDEO: Vojta Kotek: Tajně touží po návštěvě bordelu!

Video
Video se připravuje ...

Vojta Kotek: Tajně touží po návštěvě bordelu! Mall.tv

Fotogalerie
40 fotografií