Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nemravná asistentka učitelky (28) byla odsouzena za sex s žákem (15): Kupovala mu kokain a trávu

Autor: shp - 
23. srpna 2020
13:43

Nejdřív ho ve škole zahrnovala sladkostmi a nadstandardní pozorností. Nakonec mu kupovala alkohol, marihuanu a dokonce i kokain, aby byl povolný. Asistentka učitelky ze školy v anglickém Coventry Kellie Louise Smithová (28) si začala neslušný románek s teprve patnáctiletým žákem. Neprošlo jí to však.

Smithová pracovala ve škole tři roky. Jakmile prasklo, že spala se studentem, byla suspendována a nakonec propuštěna ze zaměstnání. Její náklonnost k studentovi se začala projevovat tím, že se mu věnovala více než ostatním dětem ve škole. Pak mu začala kupovat sladkosti.

Poté přitvrdila a opatřila mu drogy. Šlo o alkohol, marihuanu i kokain. Nakonec s ním odjela do hotelu Holiday Inn Express v Nuneatonu v hrabství Warwickshire. Chlapec, který nemůže být z právních důvodů jmenován, měl s učitelkou dobrovolný sex minimálně dvakrát.

Flirtování v školním minibusu

Žalobkyně Rebecca Wadeová řekla u soudu, jak dala Smithová oběti své telefonní číslo potom, co s ním flirtovala za jízdy ve školním minibusu, který sama řídila. „Zavolal jí příští den a ona ho svezla do Coventry. Jeli kolem Nuneatonu. Zastavili na benzince, kde mu koupila papírky,“ řekla u soudu.

Řekl svým přátelům, že má hezké tělo a že už měli sex v autě. V jednu chvíli dokonce žertoval, jestli sahá po zapalovači, nebo jeho ptákovi,“ dodala Wadeová s tím, že pak odjeli pro kokain a měli sex v hotelu. Smithovou usvědčily záběry z průmyslové kamery a stopy DNA oběti v jejích kalhotkách.

Dcerka bude vyrůstat bez mámy

Asistentka učitelky byla odsouzena k pobytu za mřížemi v délce 32 měsíců. „Využila zranitelnosti dětské oběti k uspokojení vlastních sexuálních potřeb,“ hřměla obžaloba u soudu. Smithová má přitom malou dcerku, která nyní bude muset kvůli jejím choutkám vyrůstat nějaký čas bez mámy...

krapotkin ( 23. srpna 2020 23:03 )

Ten koks byl nutný.Žáček musel pořádně sjetej, aby vlez na takovouhle.

BoziMilda ( 23. srpna 2020 21:49 )

Lze tuto školu studovat i dálkově ? Že bych občas dorazil na konzultace a studium koks bych si vzal na domácí úkol.

SCHWARZENBERG ( 23. srpna 2020 20:07 )

Nechápu co je na tom špatnýho. Kluk se přiučil

vosavopruz ( 23. srpna 2020 19:54 )

mě ho v patnátci vykouřil školník

Krelan ( 23. srpna 2020 17:15 )

Náhodou super..v 15 bych vopíchal všechny učitelky co by mě navíc dali kokain...dobrá práce a kdyby píchali do análu tak peckaaa

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání