Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dívenku (†12) si natáčeli, jak umírá, a nepomohli jí: Rodina se hněvá na "nelidi"!

Autor: shp - 
21. srpna 2020
12:08

Přišli o to nejcennější, co měli. Jejich krásná, roztomilá a talentová dcerka Ava Grayová (†12) se utopila v skotské řece Leven před zraky mnoha svědků. Ti namísto toho, aby dívence v nesnázích pomohli, si pouze natáčeli, jak umírá. Rodiče nyní osočují z její smrti "nelidi", kteří ji nechali zemřít.

Ava pádlovala se dvěma kamarádkami a všechny se dostaly do potíží, když je chytil silný proud, uvedl web Daily Record. Jménem dívčiny maminky Leanne Rae promluvila teta Jamie Gilliesová. „Jeden jediný muž se snažil pomoci třem dětem v nesnázích. Navždy budeme jeho dlužníci,“ prohlásila.

Smrt dívky vysílali po Snapchatu

Je absolutně nechutné slyšet, že více lidí zajímalo natáčení nebo vysílání tohoto dramatu po Snapchatu, než záchrana Avy a jejích přátel. Kdyby někdo vynaložil stejné úsilí na záchranu dětí, nebyli bychom tu teď. Skutečně se obávám o budoucnost lidstva, pokud toto je priorita lidí,“ dodala Jamie, která se chystá s rodinou na pohřeb Avy.

Rodiče jsou zdrcení a znechucení nejen z toho, že jejich dívence, která byla nadaná tanečnice, skoro nikdo nepomohl, ale že mají lidé ještě k incidentu hloupé komentáře. „Co se stalo, nebylo nic jiného než tragická nehoda. Některé komentáře s nepodloženými předpoklady, co se stalo, nám velmi ubližují,“ řekla Jamie webu Lennox Herald.

Teta: Tuto bolest bych nikomu nepřála

Tři děti pádlovaly na řece, která vypadala poklidně,“ dodala smutně s tím, že silný proud nešlo předpovídat a že Ava i kamarádky nebyly nezodpovědné. „Je to bolest, kterou bych nepřála nikomu jinému. Ava byla bystrá, veselá, talentovaná a milovala legraci,“ uzavřela smutně tetička.

Víte, že většina lidí se topí úplně potichu?

Iveta Gráfová ( 13. srpna 2021 15:02 )

Trochu na hlavičku ne? Za prvé se to nestalo u nás a za druhé, co s tím má společného Babiš? Až budeš mít ***, taky za to bude moct Babiš?

pajato73 ( 10. září 2020 14:59 )

snad kdyby meli zachrannou vestu... ja jdu na reku padlovat POUZE s vestou a to jsem dobry palvec a je mi 47.... skoda zmarneneho zivota... na druhou stranu nikdo nemuze brat za zle, ze pokud nataceli deti, ze se tam nektere vrhne a riskuje svuj zivot... proste meli tam byt rodice a holka mela mit vestu...

diskutujici ( 21. srpna 2020 19:12 )

Lajk, je lajk. Jak jste si je naučili, tak je máte.

tempe ( 21. srpna 2020 17:01 )

Ti co to točili,byli stejně jebnutí a skurvení ,jako Heil-_Babisch.

hasickajana ( 21. srpna 2020 14:06 )

na druhou stranu, pokud bylo patrné, že je tam silný proud, je pochopitelné, že se tam nikdo nehrnul... asi málokdo prahne po tom, utopit se kvůli druhému člověku...

nekomentuji to natáčení a zveřejňování, jen konstatuji, že ne každý touží být hrdinou in memoriam

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání