Karolíně Kokešové sice nikdy nechyběl půvab a velká dávka sexappealu, jedno jí však příroda měrou vrchovatou nedopřála: bujného dekoltu. Svěřila se proto do rukou odborníků na poli plastické chirurgie a nechala si vymodelovat nové poprsí – z nulek se jako mávnutím kouzelného proutku staly pěkné trojky, což znamená, že jí pod kůži byly vloženy implantáty velikosti 250 mililitrů tak, aby výsledek, vzhledem k její útlé postavě, působil co nejpřirozeněji.

Modelka, která zákrok podstoupila na počátku června, již odhodila speciální podpůrnou podprsenku a svá nová ňadérka všem hrdě předvedla v neonově růžových plavečkách na dovolené na Sardinii, která byla podle jejích slov „boží“.

Snímek od bazénu, na němž zasněně hledí do dálky, byl sice plný pochval od fanoušků, kteří si libovali, jak se operace zdařila, našli se však i tací, jimž se vytuněný hrudníček Kokešové příliš nepozdával. „Blbý dotaz, ale nemáte ty prsa nějak moc daleko od sebe?“ rýpli si.

VIDEO: Svůdná finalistka České Miss Karolína Kokešová: Sexy focení v moři! 

Video
Video se připravuje ...

Svůdná finalistka České Miss Karolína Kokešová: Sexy focení v moři! Markéta Reinischová

Misska, která si poslední dobou velice libuje, že už konečně nemá chlapeckou postavu, ale vypadá jako kus ženské, si to však nemyslí. „Fotka je z boku a mám zvedlou ruku, navíc jsem teprve dva měsíce po operaci a prsa jsou pořad tvrdá, takže to není zdaleka finální výsledek,“ obhajovala se. „Každopádně každý ma jinou stavbu těla, ja mám celkové širší hrudní kost, takže jsem ani předtím neměla prsa úplně u sebe, ale tady to docela zkresluje…“ vysvětlovala.

Nicméně podívejte se do naší galerie a posuďte sami, zda byl zákrok estetické medicíny úspěšný… či nikoliv.

VIDEO: Naštvaná Misska Karolína Kokešová: Neúspěch jí vzal slova ze rtů! 

Video
Video se připravuje ...

Naštvaná Misska Karolína Kokešová: Neúspěch jí vzal slova ze rtů! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
39 fotografií