Eva Decastelo, která aktuálně září v roli „drbny“ v primáckém seriálu Slunečná, patří na instagramu mezi velice oblíbené celebrity – a svou roli v tom hraje jistě i fakt, že nemá problém s obnažováním. Jakožto matka dvou dětí, syna Michaela (10) a dcery Zuzanky (9), však jde cestou rafinované nahoty a náznaků, místo toho, aby se nechala nafotit nějak vulgárně. Dokonce i její poslední snímky po pánský magazín Playboy, na nichž měla ňadra posetá spoustou třpytivých kamínků, vypadaly málem až cudně.

Na jejím profilu najdete fotky, na nichž jí je vidět hluboko do dekoltu, anebo – jako v tomto případě – ukáže například kus ňadra. Tmavovlasá brunetka zvolila úhel tak šikovně, že si na ni ani cenzoři a puritáni nepřišli. Na dalším snímku zase nakrucovala před objektivem jenom v dvoudílných bikinkách na okraji vířivky a vypadala opravdu skvěle, byť neustále prohlašuje, že potřebuje zhubnout.

Při tom všem pózování však ukázala něco, co neplánovala… „Nic proti a omlouvám se, ale na té druhé fotce to vypadá, jako kdybyste měla knír. A je to vážně strašné,“ ozvala se totiž jedna z jejích všímavých fanynek.

VIDEO: Eva Decastelo: Držím přísnou dietu! V čem spočívá?

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo: Držím přísnou dietu! V čem spočívá? David Turek, Aleš Brunclík

Eva se však nenechala ani vyprovokovat, ani se neurazila. „Ale já ho mám,“ odvětila dotyčné dámě bez obalu. „To víte, jak jsem tmavá, tak roste hooooodně úplně vše,“ dodala a doplnila svá slova celou řadou rozesmátých smajlíků. Jenže ruku na srdce, málokdo při pohledu na tyhle fotky studuje, zda jí pod nosem doopravdy rostou nějaké chloupky nebo ne…

Dokud nemá knír jako Július Satinský (†61), pořád každého spíš zaujme její dokonalá postavička a poprsí zcela popírající zákony gravitace – jak se ostatně shoduje většina jejích nadšených (a zejména pánských) followerů.

VIDEO: Provokatérka Eva Decastelo hlásí: Karanténa je super dovolená! Mám našetřeno

Video
Video se připravuje ...

Provokatérka Eva Decastelo hlásí: Karanténa je super dovolená! Mám našetřeno. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
62 fotografií