Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kolemjdoucí ve Vráblech šokoval nahý mladík (19): Vystavoval se před malými dětmi!

Autor: shp - 
20. srpna 2020
21:15

Ve slovenských Vráblech se promenádoval zcela nahý před obchodním domem. Pobíhal po parkovišti a pak se posadil na lavičku. Že kolem něj chodí i malé děti, naháčovi (19) nevadilo. Nakonec skončil v policejním autě.

Mladík nejdříve vešel do stánku s občerstvením, kde požádal o jídlo a pití. „Říkal, že má hlad. Dal mi 11 centů (necelé tři koruny). Říkám mu, že je to málo, a on, že nemá peněženku,“ řekla očitá svědkyně a prodavačka. Podle ní a dalších lidí muž nejdříve chodil oblečený.

Video  Po ulici se procházel úplně nahý muž. V jeho blízkosti byly i malé děti  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Pozornost všech upoutal, když se posadil na kruhový objezd. „Potom jsem ho viděla. Lehl si na kruháč a seděl na kraji cesty,“ dodala žena. Jenže co se stalo poté, nikdo nečekal. Mladík se svlékl do roucha Adamova. Nahý pak pobíhal po městě, jako by se nechumelilo.

Kolem naháče chodily děti

Nevadilo mu ani, že kolem chodí lidé včetně malých dětí. „Tam se musel vysvléct a už jsem ho nahého viděla běhat,“ uzavřela svědkyně. Naháč se pak posadil na lavičku před obchodním domem. Nechápající kolemjdoucí na něj zavolali policii, která dorazila za chvíli.

Strážci zákona přišli k mladíkovi, který jim vstal naproti, a umístili ho do policejního vozu. Naháč pochází z nedaleké obce Nová Ves nad Žitavou. „Všichni lidi zůstali překvapení, když ho tam viděli, ale nikomu nic nedělal ani neříkal,“ dodala další svědkyně.

Nudista skončil na psychiatrii

Po oznámení policajti věc prověřili a následně muže převezli na psychiatrické oddělené,“ uvedla policejní mluvčí Viktória Borloková. Podle informací TV Joj to nebyla mladíkova první exhibice. Nahý prý pobíhal už i v jiných městech, včetně Nitry.

e.lesanova ( 20. srpna 2020 21:56 )

Drogy, co jiného

vagin-analev ( 20. srpna 2020 21:46 )

A Bureš agent STB Vám nevadí. To je větší zlo pro děti než nějaká nahota.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání