Anorektička, bulimička, na prahu smrti. Tyto a další ničím nepodložené diagnózy kolovaly internetem pokaždé, když se Jolie objevila mezi lidmi, ať už šlo o filmovou premiéru či prostou procházku s dětmi. Rozvod a s ním spojené spory kolem opatrovnictví potomků se neblaze podepsaly na jejím zdravotním stavu a chvílemi se Jolie opravdu ztrácela před očima.

S nástupem koronavirové pandemie měla Angelina konečně možnost vypustit páru a věnovat se sama sobě. Své nové, zdravěji vyhlížející já před pár dny představila v on-line rozhovoru pro Entertainment Tonight, kde se z pohodlí svého luxusního domova rozpovídala o svých dětech a jak se během karantény dokážou jeden o druhého postarat.

Video: Angelina Jolie jako Zloba

Video
Video se připravuje ...

Angelina Jolie se vrací jako Zloba! Maleficent ukázala první trailer! Falcon

Jolie divákům předvedla nový účes, lehce připomínající ten, s nímž před pár dny přišla Meghan Markleová (39), a nebyla to jediná podobnost – stejně jako její kamarádka ze Sussexu, i Angelina působila nyní víc než šťastně. Propadlou tvář vyplnila láskou k sobě a dětem, dokonce i dříve štíhlé ručičky nabyly na zdravém průměru.

Nechyběl ani zářivý a upřímný úsměv, neodmyslitelná součást Angeliny před rozvodovým řízením s Pittem. V černých bezramínkových šatech a s decentním make-upem pak připomínala onu noblesní dámu, která je připravena na to oslnit dav promenádou po červeném koberci.

VIDEO: Smetana v objetí s Trojanem! Kotek po nehodě! A pravda o vyhazovu Bebarové!

Video
Video se připravuje ...

Smetana v objetí s Trojanem! Kotek po nehodě! A pravda o vyhazovu Bebarové! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
70 fotografií