O smrti otce napsala Alvesová na svém instagramu. „Dnešek je pro mě a mou rodinu velice smutný den. Odpočívej v pokoji, tati, miluji tě.“ Bílý text na černém poli však druhý den smazala. O smrti Roservala Alvese psala další média a Jessica je sdílela ve svých příbězích, k věci se ovšem dále nevyjadřovala.

Roserval Alves, brazilský miliardář a vlastník rozsáhlé sítě supermarketů a obchodních center, neměl se synem nejlepší vztah. Když se Roddy před lety rozhodl podstoupit řadu plastických operací, aby se přiblížil podobě panenky Ken, nesouhlasil s tím. Podle tety údajně ze strachu, že by Roddy mohl během jedné z nich zemřít. Po změně pohlaví na ženu měl ale Jessice vyhrožovat, že ji vydědí.

Video: Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Alvesová započala svou proměnu v ženu v lednu. Nyní plánuje rozjet mezinárodní reality show, aby pro své budoucí dítě našla otce.  „Každý si zaslouží lásku ve svém životě. Já s tím potřebuji trochu pomoct. Je to jiné randit jako žena,“ svěřila se serveru MailOnline a nastínila, jak bude show probíhat.

„Mluvím šesti jazyky a budu cestovat do různých koutů světa, kde se domluvím.“ V rámci pátrání po tom pravém navštíví Británii, Itálii, Španělsko, Německo, Francii, Spojené Státy, rodnou Brazílii a Nizozemsko, z každé země vybere jednoho muže a všechny je vezme na luxusní ostrov, kde zvolí vítěze.

VIDEO: Smetana v objetí s Trojanem! Kotek po nehodě! A pravda o vyhazovu Bebarové!

Video
Video se připravuje ...

Smetana v objetí s Trojanem! Kotek po nehodě! A pravda o vyhazovu Bebarové! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
105 fotografií