Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manažer supermarketu dostal při práci infarkt: Zákazníci mohli nakupovat dál, mrtvola nemrtvola

Autor: ran - 
21. srpna 2020
14:26

Manoel Moisés Cavalcante (†59) byl oddaný pracovník svého podniku, jeho spolupracovníci mu to ale nedokázali oplatit, ani když zemřel. Skončil pod krabicemi a deštníky, zákazníci zatím chodili kolem jeho těla a dál se vesele nakupovalo a prodávalo, jako by se nic nestalo.

Ještě mu nebylo ani šedesát a skolil ho infarkt. Pracoval do roztrhání, ale kolegům nestál ani za to, aby po jeho skonu přímo na prodejně provozovnu alespoň na dobu nezbytně nutnou uzavřeli. Teď se vedení firmy zpětně omlouvá na internetu.

Manažer supermarketu Manoel přímo při práci zemřel na zástavu srdce. Poté, co ho nepřivedla zpátky k životu poskytnutá první pomoc, kolegové nepozastavili provoz, jen tělo zakryli krabicemi a kolem něj rozestavili několik velkých, zelených paraplat... které našli ve své nabídce.

Po kritice následovala omluva

A prodávali dál, mrtvola nemrtvola. Kolem ní se nevzrušeně procházeli zákazníci a zvyšovali manažerovi tržbu. Tomu už to ale bylo celkem fuk. Událost se stala 14. srpna v brazilském státě Recife, na veřejnost se příběh a snímky dostaly až nyní. A strhly lavinu kritiky na sociálních sítích.

V reakci na ni vedení potravinového řetězce zveřejnilo omluvu rodině i zemřelému za nedůstojné a nevhodné řešení tragické situace. Dodalo, že je nadále připraveno pozůstalé podpořit v jejich nelehké a nečekané situaci.   

Musí se zároveň dodat, že Manoelovi kolegové to nemysleli nijak zle. Jen se drželi pravidel podniku, které stanovovaly, že se s mrtvolou nemá hýbat. Podle Daily Mail vedení podniku po této události stanovení rozšíří a upraví.

BoziMilda ( 21. srpna 2020 19:27 )

No já si tu dobu totiž ještě dobře pamatuju.

panda82 ( 21. srpna 2020 18:33 )

bože bože, kam jsi to dal rozum

BoziMilda ( 21. srpna 2020 17:16 )

Tak to bylo vždycky. Jenom za komoušů ne, pro ně neměl člověk hodnotu ani těch peněz, byl jenom kádrová rezerva do tanku, do montérek, na pověšení vlaječek a na akci Z. Když natáh brka, tak se jenom vodškrtnul a prohnal komínem.

jedova11 ( 21. srpna 2020 17:07 )

Všechno se přepočítava na prachy 😭😭- zdraví, city, charakter, život. Zlá doba....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání