Má představitelku Světlany Terezu Bebarovou (45), která po 15 letech končí v nekonečném seriálu, ráda. „Jsme za těch čtrnáct nebo možná už patnáct let opravdu jako rodina. Vašek Svoboda, který mi hraje syna, mě tuhle vezl z natáčení na chalupu, šli jsme spolu i na houby. Prostě ke mně ti lidé patří, mám i díky nim tu práci ráda,“ vysvětluje Obermaierová.

VIDEO: Jaroslava Obermaierová má nového psa: Nečekané problémy!

Video
Video se připravuje ...

Jaroslava Obermaierová má nového psa: Nečekané problémy! Kateřina Štichová

Nedávno dotočila film Stáří není pro sraby s režisérem Tomášek Magnuskem (36), kde pro změnu umírá ona sama a udělá z kolegy Jiřího Krampola (82) vdovce. A do toho odcházejí na věčnost skuteční dávní známí a kolegové. „Zasáhla mě smrt Boženy Böhmové a v pátek měla pohřeb kolegyně Jindra Reháková ještě z Divadla E. F. Buriana. Samá úmrtí a samé pohřby,“ stýská si herečka.

Oplakala o víkendu i smrt přítelkyně Ladislava Freje (78) Gábinky (†56). „Točili jsme s nimi v pořadu Aleše Cibulky takovou falešnou, ale veselou svatbu. Věřila jsem, že se dočkají té skutečné, je mi to moc líto,“ smutní herečka. Dva roky si už nemohla vyrazit k moři, kde dokáže vše hodit za hlavu a konečně vypnout. Loni kvůli noze, kterou si zranila, když na ni spadl strom, a letos ji zastavil koronavirus.

Odešla další kolegyně

Herečka Jindra Reháková (†89) začínala v 60. letech v divadle v Táboře, od roku 1963 působila v Pardubicích a od roku 1977 byla v angažmá v pražském Divadle E. F. Buriana, kde v té době hrály samé hvězdy jako Slávka Budínová (†78), Josef Větrovec (†79), Blanka Bohdanová (90), Luděk Kopřiva (†80), Milena Dvorská (†71), Regina Rázlová (73) a právě Jarka Obermaierová. Reháková zemřela 13. srpna.

Video
Video se připravuje ...

Jaroslava Obermaierová - Tablet od srdce David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
28 fotografií