Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Fitness babča (74) je senzací sociálních sítí: Jen na instagramu ji sleduje 800 tisíc lidí!

Autor: rc - 
24. srpna 2020
06:27

 Hitem sociálních sítí se stala Joan MacDonaldová. Čtyřiasedmdesátiletá Kanaďanka před třemi lety bojovala se zdravotními problémy, a tak se rozhodla změnit svůj životní styl. Začala jíst zdravě a propadla fitness. Svůj příběh navíc začala mapovat na sociálních sítích a pomalu si vybudovala obrovskou základnu fanoušků. Jen na instagramu ji sleduje 800 tisíc lidí!

Ještě před třemi lety Joan MacDonaldová pocházející z kanadského města Cobourg bojovala s vysokým tlakem a měla problém vyjít do schodů. Ve svých jednasedmdesáti letech se však rozhodla, že svůj život od základů změní. Obnovila si své členství v posilovně a začala pravidelně cvičit. Navíc si upravila jídelníček tak, aby jedla pět vyvážených jídel denně. Za tři roky dokázala zhubnout osmadvacet kilo a stala se z ní hvězda sociálních sítí. Svým odhodláním okouzlila až 800 tisíc lidí, kteří ji sledují na instagramu.

Na sociální síti totiž mapuje svůj příběh a navíc radí, jak správně cvičit. „Už jsou to tři roky na své cestě a mohu upřímně říci, že jsem jiná žena, než jsem byla na začátku,“ píše na své webové stránce. „Když jsem začala, nikdy bych si nepředstavila, že budu tam, kde jsem dnes. Chtěla jsem jen získat své zdraví zpět a zbavit se léků,“ uvedla na sociální síti Joan, která cvičí hodinu a půl pět dní v týdnu. Kromě toho, že o své cestě informuje na sociální síti, rozhodla se napsat i knihu.

Video  Fitness babča (74) je senzací sociálních sítí: Jen na instagramu ji sleduje 800 tisíc lidí!  - instagram
Video se připravuje ...

spania ( 24. srpna 2020 12:29 )

Paní by asi zasloužila obdiv,ale vypadá minimálně o deset let starší i co se těla týká.Možná to je zase nějaký podvod...

tryskomys ( 24. srpna 2020 09:40 )

Věk se nezapře,ale je sympatické,že to nijak neskrývá.Ukazuje jak by se mohli lidé udržovat i v tak vysokém věku.

Patricie Mareov ( 24. srpna 2020 07:37 )

Škoda že neukázali jak vypadala před tím ale jinak babče fandím.

Zobrazit celou diskusi