„Bůh se mi asi mstí. Nebo nevím, proč to dělá,“ povzdechl si Blesku Osmany Laffita, kterého pochopitelně nejvíc zasáhla smrt jednoho z rodičů. Rodák z kubánského hlavního města Havana rovněž svěřil, že jeho tatínek byl jedním z prvních, u kterých lékaři posléze přítomnost nového typu koronaviru v těle potvrdili. „V jedenáct hodin večer mi volala máma, že tátu odvezli do nemocnice. A druhý den v šest hodin ráno už byl mrtvý,“ popsal návrhář kruté chvíle s tím, že původní diagnóza byla zápal plic. Když se ale přidala plicní embolie, osmdesátiletému otci módního návrháře už nebylo pomoci.

Jakmile měl Osmany Laffita pocit, že se z nelítostné rány osudu vzpamatovává, dozvěděl se, že tragicky zemřel jeho synovec. A úplně nejčerstvější rána v Laffitově srdci je jen pár dní stará a způsobila ji smrt francouzského buldočka. Ten byl dlouhé roky právoplatným členem domácnosti a společně s Osmanym a Guyem obýval zrekonstruovanou hvězdárnu v Nižboru.

VIDEO: Tragický rok návrháře Laffity: Koronavirus mu vzal tátu. Teď přišel o synovce a milovaného mazlíčka

Video
Video se připravuje ...

Tragický rok návrháře Laffity: Koronavirus mu vzal tátu. Teď přišel o synovce a milovaného mazlíčka Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Aktuálně se ale návrhář nejvíc obává o svou maminku, která zůstala na Kubě bez milovaného manžela. „Mám šílený strach. Na Kubě je aktuálně obrovské množství případů a mojí mámě je třiaosmdesát let. Tátovu smrt jsem překonal. Jsem ale velký mamánek. Kdyby se totéž stalo jí a já tam nemohl letět, tak se zblázním. To bych opravdu nedal,“ je přesvědčený Osmany Laffita, který nedočkavě sleduje, kdy Havana opět otevře hranice a povolí lety do země. Než se tak stane, snaží se návrhář co nejvíc zaměstnávat, aby na složitou situaci nemyslel každou chvíli. I proto se zúčastnil teplického Czech Fashion Weeku, kam přijel představit svých třiačtyřicet nových modelů.   

VIDEO: Osmany Laffita a jeho Guy: Hádky kvůli dítěti! Jeden chce, druhý ne! 

Video
Video se připravuje ...

Osmany Laffita a jeho Guy: Hádky kvůli dítěti! Jeden chce, druhý ne! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
40 fotografií