Vést letní dětský tábor je velká věc. Nejen proto, že je třeba postarat se o program jeho účastníků. Ještě mnohem zásadnější je zodpovědnost za životy a zdraví malých táborníků. Své o tom ví i Eliška Bučková, která ještě v době, kdy chodila s Jakubem Vágnerem (38), vymyslela na jeho rybníce Katlov tábor pro mladé nadějné rybáře. Na jeho pořádání je od rozchodu sice sama, vzdát se ale téhle akce modelka nechtěla. A tak teď musí umět zasáhnout i v případě věcí podobně nepříjemných, jakými jsou zranění dětí.

„Používáme háčky s protihrotem. Takže když si to tam ten klučina zarve hodně hluboko, naše zdravotnice si na to už netroufne. A správně by ani neměla,“ popsala Blesku modelka situaci, která letos na Katlově vznikla. A jelikož to skutečně bylo třeba, zraněného táborníka naložila do auta a jelo se do nejbližší nemocnice na ošetření. „Většinou se zranění ošetří zmrazovacím sprejem a za tři vteřiny je háček venku. Jsem ale samozřejmě radši, když to ošetří lékař odborník,“ svěřila Eliška Bučková, která musela zůstat v táboře a na pohotovost tak zraněného se zdravotnicí nedoprovodila. Jak tyto případy dopadnou, se ale prý vždy zajímá. A přestože i letos se na táboře Katlováček ukázal Jakub Vágner a někdejší milenci tak opět trávili společný čas, žádný návrat se nekoná.

VIDEO: Krvavé zranění na táboře Elišky Bučkové: Následovala cesta do nemocnice!

Video
Video se připravuje ...

Krvavé zranění na táboře Elišky Bučkové: Následovala cesta do nemocnice! Kisa Císařová, Jan Jedlička

„To se nestane. Ne! To je pryč,“ nedala prostor ke spekulacím čerstvě jedenatřicetiletá Eliška Bučková. „Kuba děti učil speciální techniky jako třeba chytání sumců. Dětem se věnuje a věnovat bude. Hodláme spolupracovat i nadále. Nemáme problém, jsme kamarádi,“ uzavřela modelka, která se po skončení tábora může zase naplno věnovat modelkovské profesi. Pročež se z Katlova ve středních Čechách přesunula k severozápadní hranici naší země, aby se v Teplicích mohla zúčastnit série přehlídek v rámci Czech Fashion Week.

VIDEO: Eliška Bučková randí! Ale zatím je ve fázi vybírání, protože je náročná 

Video
Video se připravuje ...

Eliška Bučková randí! Ale zatím je ve fázi vybírání, protože je náročná. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií