Výměna manželek bude opět týden co týden přinášet pozoruhodnou sondu z českých domácností, v nichž není nouze o silné příběhy a notně vypjaté situace. Ve středeční premiérové epizodě budou představeny dvě zcela odlišné rodiny – rodina Petry a rodina Nikoly. Nikča má dvě děti a spolu s mužem žijí v Rozvadově, Petra má syna Miloška s o mnoho let mladším mužem, a ve své pražské domácnosti žijí ještě s dalšími lidmi.

A právě tato domácnost připraví divákům pořádný šok. U Petry doma se totiž hodně pije, na což si před náhradní manželkou začne stěžovat její muž. „S Péťou se popíjí víc než občas,“ svěří se při nevinném hraní karet se synkem. „Ona ten alkohol prostě bohužel má ráda, a já to kolikrát prostě nevydržím a dám si toho panáka s ní. Ale vadí mi to strašně. Já třeba přijdu z práce a tady je rozpitá vodka… To mě opravdu přijde úplně absurdní.“

VIDEO: Výměna manželek: Drsná hádka mezi náhradními manžely!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Drsná hádka mezi náhradními manžely! TV Nova

Jejich finanční situace prý není nejlepší, a proto mu není jasné, kde Petra na alkohol neustále bere peníze. Těch se jim nedostává především pro syna Miloše – a stejně žalostně se mu nedostává ani zájmu vlastní maminky. Nikola trefně poznamená, že za jednu jedinou láhev vodky by přitom mohli synovi koupit knížku, kterou chlapeček potřebuje… „Já jsem v šoku,“ dostane ze sebe zaskočená Nikola.

„Všichni mi říkají, že je to strašná změna, obrat o sto procent, říkají mi to i spolubydlící i ten malej. ‚No, teto, ty si se mnou aspoň hraješ, jdeš se mnou ven… Maminka je jen na telefonu‘,“ cituje Nikča strádajícího Miloška. Toho pak vystresují slova vlastního otce o tom, že plánuje opustit rodinu, následuje slzavé údolí… a panák vodky. Dočasná maminka Nikola nestačí zírat. Není pochyb o tom, že tato Výměna manželek bude hodně emotivní!

VIDEO: Výměna manželek: Drsná rvačka!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Drsná rvačka! TV Nova

Fotogalerie
17 fotografií