Ve studiu Blesku, kam dorazila na rozhovor Kateřina Mátlová (41), zavzpomínala na tatínka a promluvila o tom, co si myslí o sváru mezi slavným producentem a jeho expartnerkou. „Pan Janeček na pohřeb nebyl pozván, až já jsem si s ním před pohřbem volala a smrt tatínka jsem mu oznámila. Divil se, že mu to neoznámila Tereza. Vím, že si s tatínkem byli blízcí. Nevím, proč ho na pohřbu Tereza nechtěla, ale bylo to její rozhodnutí a já ho respektovala. Myslím ale, že v určitých chvílích mají jít osobní spory stranou,“ přiznala Kateřina, která dodnes odchod milovaného tatínka nedokázala zpracovat.

VIDEO: Kateřina Mátlová ve studiu Blesku

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Mátlová ve studiu Blesku David Turek

Kvůli dceři!

„Můj názor je ten, že tam měl být. Už kvůli dceři, které mohl být oporou v takto těžké chvíli,“ prozradila Kate osobní názor. „Já vlastně ani nevím, jestli se tatínek někdy s panem Jaromírem Soukupem viděl osobně. Ale brala jsem to a beru jako sestry rozhodnutí, do kterého nemám co mluvit,“ upřesnila Mátlová.

Dostal to nej!

Janeček se veřejně pozastavil i nad tím, že Lubomír Mátl, známý dirigent a sbormistr, který bojoval s Alzheimerovou chorobou, dožíval v ústavu, přestože měl šest dcer. „Podivuji se, že šest dcer se nedovedlo o tátu postarat a daly ho do ústavu. Já bych to rodičům nikdy neudělal. Jediné slušné tam jsou Kateřina a Markéta,“ myslí si Janeček. „Tatínek byl vážně nemocný a my mu daly veškerou dostupnou péči. Bylo potřeba dvacetkrát za noc se o něj starat, a tak jsem si jistá, že jsme mu zajistily pro něj to nejlepší,“ odpověděla se slzami Kateřina, která jako jedna z mála z rodiny Mátlových zůstala s Janečkem v kontaktu. O tom, že má sestra nového partnera, se dozvěděla z médií.

VIDEO: Subreta Tereza Mátlová: Propukla v pláč před kamerou!

Video
Video se připravuje ...

Subreta Tereza Mátlová: Propukla v pláč před kamerou! Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
50 fotografií