Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Žena fotografa celebrit Olga zavraždila autistického syna (†10): Udělala jsem to, volala kamarádce

Autor: shp - 
26. srpna 2020
17:45

Nesmírná tragédie se odehrála v rodině slavného anglického fotografa celebrit Deana Freemana. Jeho manželka Olga Freemanová (40), která brala antidepresiva, zavraždila syna Dylana (†10), jenž trpěl autismem. K činu se měla doznat kamarádce.

To potvrdil i koroner Chinyere Inyama. Dylan měl podle něj silnou formu autismu. Šlo o tzv. Cohenův syndrom, který postihuje téměř všechny části těla a mnoho lidských tkání. Podle všeho o něj péči už nezvládala, a proto se ho rozhodla usmrtit.

Matka na antidepresivech

Olga byla jediná a hlavní pečovatelka. Nedávno začala brát antidepresiva. V ranních hodinách zavolala kamarádku, které řekla, že zabila svého syna,“ vypověděl koroner u soudu. Dodal však také, že se sama doznala.

S kamarádkou přijela na policejní stanici a k vraždě se doznala. Koroner také dodal, že byly dítěti podány léky na spaní a houba mu byla připevněna do úst páskou. Tělo čtyři dny po smrti identifikovala jeho učitelka. Jako předběžná příčina smrti bylo určeno udušení způsobené ucpáním dýchacích cest.

Slova zdrceného otce

Dean Freeman se proslavil jako fotograf celebrit. Fotil hvězdy jako Spice Girls, Davida Beckhama, Bradleyho Coopera nebo Emily Ratajkowski. „Dylan byl překrásné, zářivé, zvědavé a umělecké dítě, které milovalo cestování, návštěvy galerií a plavání,“ uvedl zdrcený tatínek.

 

zuzka_m ( 26. srpna 2020 18:54 )

Starostlivost o takéto dítko je náročné, jeho postižhnutie bolo kombinované, jeden človek sám to nemá šanci zvladnuť, tatínek mal pomoct zvlášť keď už bola maminka na antidepresívach, nad tým sa ani autor nepozastavuje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání