Rusovlasá herečka Ester Geislerová, která na plátnech kin zazářila naposledy v romantické komedii LOVEní, miluje cestování. Za svůj život navštívila spoustu krásných měst - Štrasburk, Florida, Londýn, Chicago, New York, Cannes, Amsterdam nebo Madrid, kdyby si však prý měla vybrat jediné místo, které je jejímu srdci nejblíže, je to překvapivě Mys Canaveral. Právě zde totiž naleznete slavné Kennedyho vesmírné středisko. „Vždycky jsem chtěla do NASA,“ přiznala na instagramu Ester. 

Místo toho, aby jako každá druhá holčička měla sen stát se princeznou nebo slavnou zpěvačkou, ona toužila po letu do vesmíru. A místo toho, aby si zkoušela šaty po mamince a na botách s vysokými podpatky dělala módní přehlídky, ona si hrála na start rakety.

Zalezla si prý vždycky do skříně, vzala si šálu a brýle, aby jí v kosmu nebyla zima a nefoukalo jí do očí, a někdo zvenčí odpočítával čas do odletu, zatímco ona uvnitř jásala nadšením. Své přání se pak snažila aktivně uskutečnit. „Dokonce jsem jim psala dopis, aby mě zařadili do NASA programu pro děti.“

VIDEO: Ester Geislerová: Já ležela na JIPce a rodina popíjela šampaňské.

Video
Video se připravuje ...

Ester Geislerová: Já ležela na JIPce a rodina popíjela šampaňské. Adam Balažovič/BPŽ

Vzhledem k tomu, že se odpovědi nikdy nedočkala, zajela si tam nakonec sama. „Byla jsem poprvé v Americe, na Floridě, na moje 35. narozeniny. Půjčila jsem si kabriolet a dojela si na exkurzi jako každý turista, ale pro mě to bylo splnění dětského snu. Radostný tetelení z každého okamžiku jsem nikdy nepocítila tak bytostně. Bylo to jenom moje... Z každého vyprávění astronauta, trysky motoru, měsíčního úlomku... a hlavně vize cestování v budoucnosti!“ popsala Ester tyto nezapomenutelné okamžiky.

VIDEO: Ester Geislerová: Dětem už je čtrnáct, ale nedovedu si je ještě představit jako modely.

Video
Video se připravuje ...

Ester Geislerová: Dětem už je čtrnáct, ale nedovedu si je ještě představit jako modely. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
89 fotografií