HACK OKTAGON MMA

Vlastníkem ochranných známek je společnost HACK LENDING SE v likvidaci. Jedná se o skutečný HACK (česky „zásek“) zejména do organizace OKTAGON MMA, která pořádá mediálně velmi sledované eventy bojových sportů. Loni v listopadu se uskutečnil OKTAGON 15, jako duel bojovníků Karlose Vémoly vs Attily Végha ve vyprodané O2 aréně v Praze. V letošním roce zvítězil koronavir. Plánované akce musely být přesunuty (viz www.oktagonmma.cz). OKTAGON MMA nejprve projevil zájem se dne 15.09.2020 dražby zúčastnit. Nyní však platnost této známky zpochybňuje. Dražební předehra fighterů?

Autor: BFT Management

HACK FIGHT NIGHT GLOBAL

Zatímco Oktagon je ochranná známka platná pouze v ČR, pak FIGHT NIGHT GLOBAL je již evropská ochranná známka. I to je dobrý HACK, protože tuto ochrannou známku užívá jedna z největších ruských organizací bojových sportů. Pořádá zejména ve městech bývalého SSSR turnaje špičkových bojovníků (viz www.fightnights.ru). V roce 2018 uspořádala event „Fight Nights Global 84“ i v Bratislavě.

HACK FIGHT NIGHT WEST

FIGHT NIGHT WEST je evropská ochranná známka. Je užívána pro turnaje bojových sportů v Karlových Varech. Poslední galavečer se uskutečnil loni říjnu jako „MMA Fight Night West 5“ v Grandhotelu Ambassador v Karlových varech (viz FB: fight.night.west).

Pamětníky začátků bojových sportů možná osloví ABSOLUTE CHAMPIONSHIP BERKUT, která je již neužívaná evropská ochranná známka.

Autor: BFT Management

Boj v dražební kleci

Dražební fighteři začnou boj o Oktagon dne 15.09.2020 v 15:00 hod.na www.prodej-drazbou.cz za vyvolávací cenu 990 000 Kč. Téhož dne v 16:00 hod. začne dražební klání o FIGHT NIGHT GLOBAL za vyvolávací cenu pouhých 55 000 Kč. Vše je možné sledovat online na výše uvedeném portálu Prodej-drazbou.cz.