Snímek Jiřího Diarmaida Nováka pojednávající o nezaměstnaném páru, který vyhraje v loterii, si nenechala ujít řada slavných osobností. Kromě představitelů páru Petry Hřebíčkové (40) a Karla Zimy (48), Martina Písaříka (41) nebo Jana Dolanského (42), jenž si ve filmu střihl roli Zimova bratra, se v Lucerně objevila také prsatá Eva Feureislová po boku bývalého pornoherce Roberta Rosenberga (45). Bylo tak jasné, že se obyčejná premiéra co nevidět zvrtne na nezapomenutelný zážitek.

Video: ExVyVolená Eva Feuereislová na 20. plastice: Nechala si upravit pohlaví.

Video
Video se připravuje ...

ExVyVolená Eva Feuereislová na 20. plastice: Nechala si upravit pohlaví. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Rosenberg a Feureislová se rozdováděli už zkraje. Když došlo na focení, zvedl vnadnou krásku do náruče a gravitace tomu chtěla, aby z výstřihu černých šatů vyklouzlo jedno obří prso. Alfa samec z filmů pro dospělé si toho ihned všiml a nemohl ze silikonového ňadra spustit oči, stejně tak většina přihlížejícího osazenstva.

Po tomto nechtěném, avšak očekávaném faux pas si rozpustilá reality hvězdička z VyVolených hlídala, aby se vykouknutí neopakovalo. Rosenbergovu společnost si ještě nějakou chvíli užívala, nakonec povedený večer zpečetili vášnivým polibkem.

VIDEO: Film o filmu: Štěstí je krásná věc s Petrou Hřebíčkovou a Karlem Zimou

Video
Video se připravuje ...

Film o filmu: Štěstí je krásná věc s Petrou Hřebíčkovou a Karlem Zimou 

Fotogalerie
84 fotografií