S německou zvukařkou Renate byl sir Elton John ženatý v letech 1984 až 1988. Vždy tvrdil, že věděla, že je homosexuál. Blauelová po rozvodu svým přátelům oznámila, že se stěhuje zpět do Německa, aby se mohla starat o rodiče. Místo toho si ale změnila identitu a v ústraní žila na britském venkově. Všechno bylo v pohodě až do loňska, kdy přišel do kin Eltonův životopisný film Rocketman. Ten ukazuje i podrobnosti jeho manželství. Bývalá manželka označila film za klamavý a žaluje zpěváka o částku 86 milionů korun.

VIDEO: Elton John to rozjel v Praze a zabodoval!

Video
Video se připravuje ...

Elton John to rozjel v Praze a zabodoval! David Turek, Marek Pátek

Terapie elektrošoky

Žaloba podaná u londýnského soudu vynesla, jak už to tak bývá, na povrch špínu. Vyšlo najevo, že zpěvák nechtěl mít s Renate děti. Ta to ovšem popírá, protože podle jejích slov se o děti pokoušeli, ale zcela neúspěšně.

K rozchodu došlo poté, co se Elton své partnerce na líbánkách v St. Tropez vůbec nevěnoval. Tři dny před koncem pobytu jí řekl, že jejich manželství nefunguje a že by se měla sama vrátit do Londýna. Ona se předávkovala drogami, zhroutila a skončila pod sedativy v péči psychiatrů.

Právníci Blauelové nyní tvrdí, že i po rozvodu měla těžké psychické problémy a musela několikrát podstoupit elektrokonvulzivní terapii, při které krátký pulz elektrického proudu projde mozkem pacienta. Z rozvodu se sice zcela zotavila, ale kvůli filmu Rocketman prý utrpěla opět zničující duševní kolaps, což vyžaduje další drahou léčbu. Elton John je od 21. prosince 2014 oddán se svým dlouholetým přítelem, kanadským producentem Davidem Furnishem (57). Od náhradních matek mají syny Zacharyho (9) a Elijaha (7).

VIDEO: Smrt ve Výměně manželek: Obvinili člena natáčení! A Písařík po párty v průjezdu s neznámou dívkou

Video
Video se připravuje ...

Smrt ve Výměně manželek: Obvinili člena natáčení! A Písařík po párty v průjezdu s neznámou dívkou Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
26 fotografií