Měl to být slavnostní večer, při kterém herecká delegace uvede komedii Štěstí je krásná věc. Stal se z toho ale jeden velký trapas! Ten největší předvedl, jak jinak, než vtipálek Godla z Mostu!, který ve filmu ztvárnil taxikáře Patrika. Produkce ho totiž nominovala na moderátora slavnostní projekce a jeho úkol nebyl nijak složitý. Říct pár vět na pódiu a uvést herce.

VIDEO: Film o filmu: Štěstí je krásná věc s Petrou Hřebíčkovou a Karlem Zimou

Video
Video se připravuje ...

Film o filmu: Štěstí je krásná věc s Petrou Hřebíčkovou a Karlem Zimou 

Neznal jména

Jenže Godla se dopředu nenaučil, co má říkat, takže to celé slabikoval z papíru. Text bohužel nedokázal plynule přečíst a vypadávala mu i jména protagonistů, i když s nimi natáčel. „Na jeviště pozvu i Petru Hřebíkovou,” oslovil v hledišti například Petru Hřebíčkovou (40) a rovnou pak vynechal i prostřední jméno režiséra Jiřího Diarmaid Nováka (47). Zjevně nevěděl, jak ho vyslovit.

Neuměl číst

Pořádné horko ale bylo, když zkoušel zaraženým kolegům pokládat otázky, ale každou chvilku se zaškobrtnul. „Do p*dele. Do pi*i. Se*u na to,” vybuchl. „Víte, já na to vůbec nevidím,” dodal a vrazil cár papíru Hřebíčkové, která trapas rychle hasila. Možná to byl ale celé jeho nepovedený záměr. Godlu naštěstí podržel početný klan – manželka Jana a zbytek rodiny. Štěstí je krásná věc se promítá v kinech od 27. srpna.

VIDEO: Zdeněk Godla alias Franta z Mostu: Exekuce neplatí! Chce si našetřit a pak je splatit najednou!

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Godla alias Franta z Mostu: Exekuce neplatí! Chce si našetřit a pak je splatit najednou! Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
68 fotografií