Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Branky, body, kokoti: Na Fifinku nesahat! Nedomrlý gama samec a režisér, co je na prachy

Video se připravuje ...
Branky, body, kokoti: Na Fifinku nesahat! Nedomrlý gama samec a režisér, co je na prachy
VIDEO: Martin Mol/BPŽ
28. srpna 2020 | 10:00

Zdravíme z Brna! I tam se daří šovinismu a jiným nepěkným věcem. Ale zdejší publikum na naší road show bylo skvělé. Podívejte se, co jsme tam natočili – prasáka si tentokrát vybojoval jeden malý politický xenofob a tak trochu machista, který se rozhodl rozkrýt, jak vzniká feminismus. Tak určitě. Ale jeden režisér lačnící po penězích měl taky slušně nakročeno.  

Zajímá vás geneze feminismu? My jsme doteď žili v omylu, naštěstí nám to politický přeběhlík a pravoslavný teolog Jaroslav Foldyna vysvětlil tak pěkně, že titul prasák týdne byl jasný. 

Ale ombudsman Stanislav Křeček nebo režisér Vít Klusák by si taky zasloužili, ne, že ne. Zato Fifinka, to je naše hrdinka. Víte proč? Pusťte si nový díl svého oblíbeného pořadu Branky, body, kokoti. 

Věcí, které nás točí, je spousta, a rad na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy ve vyspělých zemích ve 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

 Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>

Autor: red
Video se připravuje ...