Jeden z nejsledovanějších českých youtuberů a influencerů Jiří Král se po třech letech oženil se svou partnerkou Karolínou Benešovou, která si na sociálních sítích říká Little Kao. A to i přesto, že ji o ruku požádal teprve před necelými dvěma měsíci! Na nějaké „do roka a do dne“ se patrně už dnes moc nehraje… Svatba to však byla, alespoň podle toho, co sdíleli na sociální síti, velkolepá.

Ženich a nevěsta celou veselku ladili do pastelových barev, dopřáli si nádhernou květinovou výzdobu, nechyběl stůl se sladkými pamlsky či gril, nad kterým se připravovalo čerstvé jídlo. K dispozici měli dokonce i ohniště na opékání marshmallows v americkém stylu. Hosté se mohli fotit u fotokoutku, kde měli k dispozici vybarterované fotoaparáty, a čerství novomanželé se nebránili ani klasickým svatebním tradicím – došlo tak například na vzájemné krmení se polévkou s játrovými knedlíčky či na společné uklízení střepů.

VIDEO: Jirka - Pokec ve vlaku - Novinky, přítelkyně, Utubering

Video
Video se připravuje ...

Jirka - Pokec ve vlaku - Novinky, přítelkyně, Utubering Youtube.co/Jirka Král

Po svatbě se svatební hosté přesunuli na afterparty do jednoho z pražských klubíků, kde pana a paní Královy přivítala salva konfet a prskavky. Došlo na první manželský taneček a také divokou diskotéku: Jirka Král například sdílel video, na němž trsá a zplna hrdla zpívá známou písničku Žijeme len raz známého slovenského rappera Michala Straky(36), který si říká EGO. Bujará oslava pak pokračovala až skoro do rána. Svou nevěstu si pak Jirka Král přenesl přes práh a na instagramu se rozloučili se všemi, co jejich svatební den mohli sledovat prakticky online. Není pochyb o tom, že si svůj velký den užili!

Hosty mimochodem překvapila tombola, kde byly k dispozici skutečně pohádkové výhry: Mezi těmi hlavními byla totiž cesta kolem světa, klíč k novému vozu či puzzle po pokročilé. Dá se však tušit, že za cenu dvacet korun za lístek šlo spíše o nějaký žertík, jak už to na svatbách bývá… Oním zmiňovaným puzzle se zpravidla nazývá strouhanka, z níž si výherce může sestavit rohlík, a tak se můžeme jenom dohadovat, zda tou cestou kolem světa nebyl myšlen třeba glóbus.

Na snímky z Jirkovy svatby se každopádně můžete mrknout do naší galerie! Rozhodně to stojí za to!

Fotogalerie
185 fotografií