Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kluci na hřbitově mučili a znásilňovali dva mladší chlapce: Pak je pohřbili zaživa!

Ilustrace
Ilustrace  (Autor: Profimedia)
Autor: shp - 
29. srpna 2020
08:49

K šílené události došlo ve švédském městě Solna. Dva náctiletí chlapci tam byli na hřbitově znásilňováni, biti a mučeni. Jejich tyrani, kterým je teprve 18 a 21 let, je nakonec pohřbili zaživa.

K děsivému útoku došlo podle švédského listu Aftonbladet v sobotu večer kolem 11. hodiny. Jména ani přesný věk obětí není znám, protože šlo o nezletilé chlapce. K jejich napadení došlo proto, že jim chtěli útočníci a známí kriminálníci prodat drogy, ale oni odmítli.

Po týrání přišlo znásilnění

Poté začalo bití, týrání, mučení a znásilňování. Chlapci utrpěli mnoho zranění. Mezi ty nejděsivější patří pořezané nohy. Násilníci však s martyriem neskončili a hochy měli poté ještě znásilnit. Pak se museli zbití chlapci svléct a vlézt do jámy v zemi, kde je agresoři pohřbili zaživa.

Kolemjdoucí zalarmoval policii v neděli ráno v 8:39. Celý rozsah zranění chlapců není znám, ale podle listu reagovali na podněty. O sedm minut později byl zatčen první podezřelý. Druhý unikal policii 16 minut. Nakonec oba putovali na stanici v želízkách.

Tyrani obvinění odmítají

Obviněni byli z únosu, napadení s použitím nepřiměřeného násilí, znásilnění a loupeže. Oba podezřelí však jakákoliv obvinění popírají a tvrdí, že jsou nevinní. V Solně přitom v posledních měsících vzrůstá kriminalita mladistvých a dětských gangů.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání