Kam se na slovenské reality show hrabe naše Prostřeno nebo Výměna manželek! I když tam mnohdy dochází k dost mrazivým momentům, nic se nejspíš nevyrovná pořadu Svadba na prvý pohľad, tedy česky Svatba na první pohled. V markízácké reality show odborníci pomocí psychologických a biologických testů nalezli pro tři ženy jejich ideálního partnera, poprvé se však budoucí hrdličky uviděly až na vlastním svatebním obřadu. Jedním z účastníků byl i usměvavý Ivan, kterému vědci vybrali bývalou pornoherečku Lucii (30) s divokou drogovou minulostí.

Pár spolu samozřejmě dlouho nevydržel, podle sociálních sítí si ale od té doby Ivan žil vcelku spokojeně a vše se pomalu, ale jistě vracelo do někdejších zajetých kolejí. O úsměv ho však připravily nedávné tragické události: jeho milovaná maminka Viera (†63) byla nalezená mrtvá v jednom z bratislavských bytů! A co hůř, podle informací slovenského deníku Nový Čas měla střelné poranění hlavy, a případ v současné době vyšetřuje policie! Dosud není jisté, zda šlo o nehodu, sebevraždu… nebo dokonce vraždu, což by bylo asi ze všech variant to nejděsivější.

VIDEO: LESK! Smrt ve Výměně manželek: Obvinili člena natáčení! A Písařík po party v průjezdu s neznámou dívkou

Video
Video se připravuje ...

Smrt ve Výměně manželek: Obvinili člena natáčení! A Písařík po party v průjezdu s neznámou dívkou Bára Horáková, Lukáš Červený

„Po příjezdu na místo policisté zjistili, že se tam nachází 63letá žena se střelným poraněním hlavy, a v její blízkosti se nacházela střelná zbraň. Soudní lékař po ohledání těla na místě cizí zavinění ani nevyloučil, ani nepotvrdil, a pro zjištění přesné příčiny smrti byla nařízena pitva. Věcí se zabývá příslušný útvar v působnosti OR PZ v Bratislavě II. Pověřený příslušník v této souvislosti zahájil trestní stíhání ve věci přečinu usmrcení,“ řekla Novému Času mluvčí Krajského ředitelství PZ v Bratislavě Veronika Slamková.

Sousedé paní Viery jsou z páteční tragédie ještě teď šoku. „Znám ji od vidění. Setkával jsem se s ní na chodbě, i s jejím synem,“ řekl Novému Času soused, a dodal, že žádný výstřel během večera nezaslechnul. „Slyšel jsem jen hrozný výkřik muže. Bylo to v pátek pozdě večer. Byla tu i policie…“ Ivan, jenž je mistrem světa v paraglidingu a na televizních obrazovkách působil jako dobrák od kosti, je zničený. „Odpočívej v pokoji, maminko moje,“ napsal na instagram a připojil celou řadu fotek, na nichž s Vierou pózuje. Právě ona mu byla během reality show velkou oporou. K maminčině smrti se odmítl vyjádřit do médií…

VIDEO: Podivná sex reality show

Video
Video se připravuje ...

Podivná sex reality show the kloons

Fotogalerie
46 fotografií