Vše začalo obsesí nad velkými proporcemi. V roce 2014 prodělala první operaci, následovaly několikery výplně rtů, celkově podstoupila pět plastik prsou, ačkoliv to vypadá spíš na pět set. Nechala si také upravit bradu, oči i nos. Své tělo bere Ruby jako nedovršené umělecké dílo.

Nebýt štědrých, většinou movitých dárců, nepyšnila by se jedním z největších dekoltů ve Spojených státech. Vše totiž začalo prodáváním lechtivých videí a fotografií. Ruby se připojila k populárním pornografickým serverům i stále oblíbenějším sociálním sítím pro dospělé a vytvořila si pevnou fanouškovou základnu, díky níž může žít nadprůměrný život s nadprůměrnými poklady. Své obdivovatele vnímá jako druhou rodinu. Aby ne, když jí věnovali 200 tisíc dolarů, v přepočtu zhruba 4.5 milionů korun.

Video: Další stěhování Gottové! Zemřela hvězda pohádky Tři bratři. A svatba zmlácené tváře Ordinace!

Video
Video se připravuje ...

Další stěhování Gottové! Zemřela hvězda pohádky Tři bratři. A svatba zmlácené tváře Ordinace! Petr Macek, Lukáš Červený

Jakou velikost to skrývá za podprsenkou, sama neví, zřejmě ani nefiguruje ve velikostní tabulce. Z původních implantátů o objemu 550cc došla na extrémní 3600cc. Zvětšit si je hodlá minimálně ještě jednou, a to na 4600cc.

„Vždycky mě přitahovala extrémní krása a už jako malá se mi líbila představa gravitace popírajícího poprsí,“ uvedla pro web Unilad Ruby, jež se označuje za futuristickou bimbo, tj. ženu s gigantickým poprsím, pozadím i pysky.

Zvětšení zadku je rovněž na pořadu dne. „Muži, které můj vzhled přitahuje, jsou velmi uctiví. Mluví o mně jako o bohyni nebo říkají, jak jsem statečná, ohromující, nadpozemská,“ chlubí se sebevědomě.

VIDEO: Radikální změna Míši Kuklové bojující s rakovinou. A Ester Janečková hledá dceru!

Video
Video se připravuje ...

Radikální změna Míši Kuklové bojující s rakovinou. A Ester Janečková hledá dceru! Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
23 fotografií