Místo dvojky vína prý udělal rovnou tři litry. Bývalý manžel Vilmy Cibulkové (57) už v minulosti přiznal, že kvůli závislosti na alkoholu, kterému intenzivně holdoval od 18 do 34 let, skončil na měsíc v léčebně v Bohnicích na pavilonu 23. V show 7 pádů Honzy Dědka teď popsal, co bylo onou poslední kapkou.

„Dostal jsem honorář za televizi, tehdy se vyplácely na pokladně v hotovosti. Jel jsem do Brna, potkal jsem tam na nádraží bezdomovce, slavil jsem s nimi. Pak tma. Pak hlavní nádraží v Praze, ve slipech bez koruny. Byl podzim asi 11 dopoledne,“ popsal s tím, že toho už na něj bylo moc a šel rovnou na polikliniku na psychiatrii.

VIDEO: Miroslav Etzler: Mít další dítě by už zavánělo úchylkou!

Video
Video se připravuje ...

Miroslav Etzler: Mít další dítě by už zavánělo úchylkou! David Turek, Jan Jedlička

„Byla úplně plná čekárna, kam jsem si v těch slipech sedl. Sestřička mě vyzvala a pak už jsem v lékařském plášti jel do Národního podat výpověď a nastoupil jsem do Bohnic,“ doplnil charismatický herec, který už před časem Blesku přiznal, že léčbu dlouho tajil: „Všem jsem říkal, že jsem měl žloutenku. Až po roce a půl jsem zjistil, že nejlepší řešení je říct, že jsem vyléčený alkoholik. Pak už mě nikdo nenutil, abych si dal panáka.“

Herec popsal drsný rozchod s ex: Chtěla mě bodnout do břicha!

Své si Etzler prožil i s opačným pohlavím. „Mně se ženy pomstily asi třicetkrát. Vybíral jsem si dominantnější ženy. Dneska už bych to nezvládl,“ říká. Kromě toho, že své věci po rozchodech běžně nacházel na ulici, ho jedna z ex skoro zabila. „Chtěla mě píchnout nůžkami do břicha, ale byla opilá a netrefila se. Odnesl to prst, dodnes na něm mám jizvu. Stalo se to proto, že jsem se s ní chtěl rozejít,“ smál se herec, který nyní žije s přítelkyní Helenou a vychovávají spolu syna Samuela (2).

Doma po 3 dnech

Co se předchozích vztahů týká, nejvíc byl prý spokojený po boku první manželky, s kterou má dcery Markétu (27) a Magdalénu (24). „Byla úplně nejlepší. Byl jsem v Národním divadle, kde se poměrně dost kalilo. Chodilo se na Kampu, kde bydlel Josef Vinklář , ten doma měl skříň a v ní archivní vizoury. Tam se člověk dost zdržel, i tři nebo čtyři dny. Moje první žena byla tak fantastická, že když jsem po pár dnech přišel domů, ona plakala radostí, že jsem živej. A já jsem ji opustil. To byla strašná chyba,“ tvrdí. Co dál na sebe v 7 pádech Honzy Dědka prozradil, sledujte už dnes od 21:35 na Primě.

VIDEO: Nadšený otec Etzler (54) přiznal problémy: Nezvládám to!

Video
Video se připravuje ...

Nadšený otec Etzler (54) přiznal problémy: Nezvládám to! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
44 fotografií